Midt Marketings ex-direktør flytter med til nyt bureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Der blev ikke plads til adm. dir., Henrik Hyldgaard, da Mediehuset Herning Folkeblads bureau købte Midt Marketing. Nu arbejdes der så på at få kunder med.

Det er ikke altid en fordel at være chef. Da Konceptas, som ejes af Mediehuset Herning Folkeblad, overtog konkursramte Midt Marketing, blev der ikke plads til adm. dir. Henrik Hyldgaard.

Det blev der derimod til Bodil Vilmand, som indtil for godt et år siden var chef for bureauet. Her blev hun afløst af Anders Stampe, som dog kun holdt indtil i sommer, hvor Henrik Hyldgaard så overtog.

Foreløbig har Konceptas ansat to af Midt Marketings medarbejdere – hvor Bodil Vilmand altså er den ene af dem. De to har i dag første arbejdsdag hos Konceptas.

“Hun bliver projektleder og jeg tror, hun glæder sig til den rolle. Derudover snakker vi med en mere, så forventningen er, at der kommer tre medarbejdere med,” siger Mediehusets adm. dir. Alex Nielsen.

Han udelukker ikke, at der kommer flere – men det afhænger helt af, hvordan det går med at tiltrække Midt Marketings kunder.

“Vi har købt kundekartoteket og retten til at kontakte dem, og det er vi så i gang med nu. Konceptas er et bureau drevet ud fra en filosofi om at kunne tilbyde et kvalitetsprodukt til en lidt lavere timepris end mere traditionelle bureauer, og det håber vi selvfølgelig er et tilbud, der kan tiltrække kunderne,” siger Alex Nielsen og fortsætter:

“Men selvfølgelig er det en situation, hvor nogle kunder vil se om græsset er grønnere andre steder. Jeg har selv en fortid som marketingdirektør (Danske Spil, red.), så derfor er jeg selvfølgelig helt klar over, at det er en overvejelse, man vil gøre sig.”

Igangværende arbejder bliver en sag for konkursboet. Konceptas kan selvfølgelig godt hjælpe til, men så vil det være at betragte som en ny ordre.