Mig & min moster – Det er tid til en ny definition af ordentlighed på Christiansborg

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Mig & min moster diskuterer modviljen mod at skifte politisk side i en verden, der har brug for forandring. Lyt med her.

Nyt afsnit af Mig & min moster. Denne gang om problemet med at skabe politisk forandring. Episodebeskrivelsen lyder:

Mosteren har altid stemt blåt, mens nevøen altid har stemt rødt, og nu er begge frustrerede over deres blok. Engang havde blå blok patent på ordentlighed, og det at tage ansvar for sig selv uden at ligge andre til last. Men ordentlighed rykker sig med tiden, og mange partier har svært ved at følge med.

Og som det ikke var nok, så kan videnskaben konstatere, at det er svært at skifte side politisk, når du først har knyttet et bånd til et parti eller en blok. Det gør ikke forandringen nemmere. Men forandring er der brug for.

Lyt med her

 

Du kan også lytte med på Spotify, Apple Podcast og på Mig & min mosters side.

Interesseret i mere indhold som dette? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.