Af Emil Malte Simonsen emil.s@bureaubiz.dk

Mig og min moster diskuterer, hvordan jagten på effektivitet suger meningen ud af livet og ender med at skabe en trædemølle, hvor alt måles i penge.

Episode 64 af Mig & min moster. Beskrivelsen lyder: 

De unge mistrives. Folk er stressede. Sygeplejersker kæmper for ordentlige arbejdsforhold. Der udkommer bøger om at skabe sig et liv uden for det normale arbejdsmarked. Der er noget galt. Men hvad? Carlsberg Fondet mener i deres vision for Danmark 2050, at vi skal have et meningsfuldt liv hele livet.

Mig og min moster diskuterer, hvordan jagten på effektivitet suger meningen ud af livet og ender med at skabe en trædemølle, hvor alt måles i penge.

Du kan også lytte med på Spotify og Apple Podcast

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club