Af Emil Malte Simonsen emil.s@bureaubiz.dk
Kan fremtiden laves af æbleskræller? Det diskuterer Mig & min moster blandt andet i denne podcast.

Mig & min moster taler om, hvordan både ny og gammel teknologi kan være med til at skabe en bæredygtig fremtid.

Mig & min moster kommer i dette afsnit omkring, hvilke landvindinger, vi teknologisk gør os, når vi laver fremtidens klimavenlige løsninger. Det involverer også genopdagelsen af gamle materialers værdi. For fremtiden skal ikke partout laves af nye, innovative løsninger. Episodebeskrivelsen lyder:

Fremtiden kan meget vel være lavet af æbleskræller, kaktus eller ananas, der bliver til læder. Edderkoppespind, som erstatter nylon. Landbrug, hvor man dyrker afgrøder i højhuse for at give plads til naturen. Et helt nyt brændstof, som er CO2-neutralt. Men den er også lavet af uld og andre gamle materialer hvis værdi, vi skal genopdage. Det er super innovativt og super cool.

Lyt med her.

Du kan også lytte med på Apple Podcast, Spotify og på Mig & min mosters side

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club