Mig & min moster: Social kontrol findes ikke kun blandt indvandrere, men alle steder

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Mig & min moster taler om magtmisbrug og om tærskelmodellen som en forklaring på, hvad der får os til at miste vores dømmekraft – og hvordan dette kan forklare, hvorfor vi ikke siger tydeligere fra overfor fx sexisme.

Den smarteste pige i klassen sætter standarden for, hvad der er cool. Hvilket tøj man skal gå i, hvilken telefon man skal have, om man skal ryge, rapse, drikke sig fuld eller tage snus. Det handler om angsten for udstødelse, og den angår også os voksne.

Mig & min moster taler om tærskelmodellen som en vild og forbløffende forklaring på, hvad der får os til at gå med til noget. Det handler ikke om at være enig, men om hvor mange andre der er med på den.

Lyt med på Apple Podcast, Spotify og på Mig & min mosters side