Mig og min moster: Et bæredygtigt hus

Redaktionen

Hvordan bruger man sine kompetencer bedst? Mig og min moster møder reklamefilminstruktør Stevan Treshow, der for 9 år siden brugte sine kreative evner til at bygge et bæredygtigt hus, der var både smukt og funktionelt – og som stadig er en showcase.

Stevan Treshow har skabt mange ikoniske reklamefilm og er kendt for sin grundighed og æstetiske sans. De evner satte han for 9 år siden i spil, da han byggede et hus, der både blev bæredygtigt, moderne, smukt og funktionelt.

Reklamefilminstruktør Stevan Treshow.

Hør om en anderledes kreativ proces, hvor der virkelig blev brudt nyt land. En proces, der skabte et unikt fællesskab imellem familien og håndværkerne, og som var præget af stolthed over at gøre noget vigtigt og meningsfuldt. Huset er stadig en showcase.

 Du kan også lytte med på Mig og min mosters hjemmesideSpotify og i Itunes.