Mette Hørdum er ny CEO og partner i Pong

Emil Malte Simonsen,
emil.s@bureaubiz.dk

Det ni måneder gamle bureau Pong har vokseværk. Mette Hørdum gør Mikkel Elung selskab som ny partner og CEO i bureauet, der har slået sig op på en tættere og mindre kompliceret samarbejdsform.

Mette Hørdum forlod i december stillingen som managing director hos The Unicorn, som hun selv var med til at stifte to år tidligere. Nu bliver hun ny partner, CEO og kreativ strateg i det unge bureau Pong. 

Stifter Mikkel Elung, der tidligere har været direktør i Brandhouse og Ogilvy, siger i en pressemeddelelse, at bureauet er kommet så godt fra land, at han hurtigt blev klar over, at han skulle bruge en partner. Hvem det skulle være, var han ikke i tvivl om:

“Jeg har kendt Mette gennem mange år fra branchen, og vi deler filosofien om, at de bedste kreative løsninger opstår i et tæt samarbejde. Så da hun for seks måneder siden meldte ud, at hun ville gå nye veje, så ringede jeg straks til hende. Mette er i mine øjne én af branchens bedste kreative strateger, fordi hun kan se hvilke strategier, der også kan forvandles til stærke eksekveringer.”

Et afprøvet samarbejde
Det er ikke et uprøvet samarbejde, Mette Hørdum og Mikkel Elung indleder. For de to har allerede arbejdet sammen de sidste fem måneder, hvor de har løst flere opgaver sammen. 

Mette Hørdum kalder derfor beslutningen ‘lidt af en no-brainer’, selvom hun havde planlagt at holde en seriøs pause, inden hun kastede sig over noget nyt. 

Men gamle samarbejdspartnere bankede på med opgaver, som hun ikke kunne lade være med at takke ja til, og hun spurgte Mikkel Elung, om de skulle løse dem sammen for at lære hinanden endnu bedre at kende. Og det bliver nu til et reelt partnerskab.

“Det tætte og ukomplicerede samarbejde har altid været én af mine kæpheste og været nøglen til mange af de bedste løsninger, jeg har været med til at skabe gennem årene. Jeg har både været lettet og forundret over, hvor fint og ukompliceret vores samarbejde har forløbet. Derfor er jeg også ekstremt glad og stolt over, at jeg i dag officielt kan kalde mig Mikkels partner, og jeg glæder mig vanvittigt meget til at være med til at bringe PONG videre til næste niveau,” siger Mette Hørdum i pressemeddelelsen. 

Pong løser i dag opgaver for bl.a. Rådet for Sikker Trafik, Sundhed.dk, Oticon Medical, Euroeyes, Share Now, WWF, Maistic, Opel og DR3 og kunne i marts tage imod sin første medarbejder.

Der er tale om Rasmus Zepernick, der er ansat som art director, og som kommer med en række kreative priser i bagagen og international erfaring fra Australien og London. Senest har han været ansat hos Crispin Porter og Brandhouse i Danmark.