Mindshare åbner kontor i Aarhus og leder efter to nye medarbejdere

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Med åbningen af et kontor i Aarhus, vil Mindshare ‘gøre sig bemærket’. Anders Christiansen, der kommer fra Dentsu, bliver leder af afdelingen, hvor man også leder efter en PR-konsulent og en kreativ konsulent.

Mindshare åbnede her den 1. marts kontor i Aarhus, som bliver under ledelse af Anders Christiansen, der indtil december sidste år var client team director for Dentsu i Aarhus.

Med det nye kontor i Aarhus, vil Mindshare ”gøre sig bemærket”, skriver CEO Martin Ove Rasmussen i en nyhedsmail fra bureauet:

”Efter det bedste år nogensinde for Mindshare kunne det virke oplagt at starte et klassisk bureau op i Aarhus. Men hvorfor gå tilbage, når vi har muligheden for at bevæge os fremad? Derfor lancerer vi nu vores bud på fremtidens bureau. Et konsulentstyret integreret bureau, som har fokus inden for PR, reklame, medier og strategi.”

Ander Christiansen får titel af business partner og head of Mindshare Vest og skal være med til at bygge bureauet op.

”Vi skaber et bureau, hvor seniorkompetence betyder +10 års erfaring. Hvor der ikke er lange komplicerede kontrakter, men derimod samarbejder på fælles forståelse og tillid. Hvor teamet er lille, og præsentationerne korte og præcise. Hvor opgaven er kongen. Og projekterne altid kommer med en klar proces, en business case og en flaske champagne, når vi er færdige,” siger Anders Christiansen.

Anders Christiansen

Forretningsmodellen bliver 100 pct. timebaseret, og Martin Ove Rasmussen forventer overskud i 2022 i Mindshare Vest, som kommer til at blive drevet som en start-up.

Udover Anders Christiansen forventer man at ansætte en PR-konsulent og en kreativ konsulent, som man lige nu er ude at lede efter.

Mindshare i Aarhus har adresse i Europahuset sammen med de øvrige GroupM-selskaber.