Mobilbureau gik fra 3 til 12 medarbejdere på 1 år

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Adapt Mobile fylder et år med fulde ordrebøger, udsigt til et godt årsregnskab og nye medarbejdere på vej ind.

I disse dage, hvor Adapt Mobile, som er søsterselskab til det digitale bureau, Adapt, fylder 1 år, kan Client Director og partner, Martin Povlsen se tilbage på et år, hvor man gik fra tre til 12 medarbejdere og forventer et godt resultat for året der gik.

Samtidig er ordrebøgerne fulde og Martin Povlsen forventer at ansætte flere nye kolleger de kommende måneder.

”Vi får et langt bedre resultat end forventet, og det til trods for, at vi har oprustet på personalesiden, og haft store omkostninger i forbindelse med flytning til nye og større lokaler. Så vi ser frem til det nye år, hvor vi skal ansætte flere dygtige folk og udvikle banebrydende løsninger for vores kunder,” siger Martin Povlsen.

Adapt Mobile blev etableret for at imødekomme en stigende efterspørgsel på løsninger til tablets og smartphones. Mobilløsninger er blevet en del af forretningsstrategien og det stiller større krav til relevante og målbare løsninger, siger Martin Povlsen.

En af kunderne er fitness dk.

”Vi har udviklet en avanceret, men brugervenlig app til fitness dk, hvor medlemmerne nemt kan booke sig ind på hold, se deres træningshistorik, og få overblik over forskellige træningstilbud i en overskuelig kalender – og der er mere på vej,” siger Martin Povlsen.

En anden kunde, som Adapt Mobile har en app klar til i det nye år, er LO Plus, som er en fordelsklub for de 13 største fagforbund. Klubben har 800.000 medlemmer og app’en kommer til at indeholde fordele og personlige oplysninger omkring den enkeltes fagforeningsmedlemskab.