Modefolk starter bureau

Sine Patulski,
redaktionsassistent

To modefolk vil med nyt bureau lave opgaver for modebranchen og være kreativ sparringspartner til eksisterende reklamebureauer.

Medstifter og CEO, Martin Lyne, i modelbureauet Le Management og tidligere PR- og kommunikationschef hos Ganni og By Malene Birger, Helene Skytte, starter sammen et nyt bureau.

Hood Agency hedder bureauet, og det har base i indre København, i det tidligere showroom til Acne Studios.

Hood Agency tilbyder PR- og marketingløsninger på den nationale og internationale scene, bl.a. inden for sociale medier, kampagner, visuel identitet, PR samt løsninger inden for product placement. Desuden ønsker de at være kreativ sparringspartner til eksisterende reklamebureauer.

Med opstarten af Hood Agency, er Martin Lynes og Helene Skyttes forbindelse til modebranchen ikke slut. Deres ønske er et stadig rettet fokus mod modebranchen, som Helena Skytte forklarer:

”Jeg har altid haft en iværksætter i mig og i mange år haft et tæt samarbejde med Martin. Vi har startet bureauet, da vi med denne konstellation kan tilbyde et full-service agency, hvor vi løser 360 graders kreative opgaver inden for bl.a. mode, smykker, livsstil og beauty.”

Bag sig har de også et tæt samarbejde med Le Management, dette inkluderer modeller, fotografer og makeupartister.