1508 opruster på koncept og rich media

Fem nye ansættelser i webbureauet 1508 efter implementering af forretningsstrategi.

Jonas Breum er den 1.september tiltrådt som tekstforfatter med fokus på udvikling af sprogkoncept hos 1508. Han skal lave sprogkoncepter til web- og servicedesignprojekter. Jonas er uddannet cand. mag i dansk ved Københavns Universitet.

Flemming van Heugtgen er netop tiltrådt som UX designer hos 1508. Flemming er uddannet cand. mag i humanistisk informatik ved Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet med User Experience hos Nokia, Vodafone og T-Mobile og kommer senest fra en stilling som seniorkonsulent hos Creuna.

Torleik Ravn er den 17. august blevet ansat som .NET-udvikler hos 1508. Torleik, der er uddannet cand.comm/datalog fra RUC, har mange års erfaring inden for den digitale branche fra blandt andre Creuna og Kraftvaerk, hvor han senest har været ansat.

Jesper Winther har den 17. august sluttet sig til 1508s rækker som digital Art Director i forbindelse med 1508s fokusering indenfor rich media og storytelling. Jesper har de seneste fem år arbejdet freelance og har bred erfaring fra bureauer som In2Media og Wunderman. Jespers fokusområder rummer blandt andet art direction, motion graphics og illustration.

Kjeld Adam startede den 1. september som frontend-udvikler i 1508. Kjeld er uddannet datamatiker og har erfaring med alt fra små til store løsninger inden for den digitale verden, hvor han tidligere har været ansat hos Bates Y&R og NNIT. Blandt Kjelds forcer er Flash udvikling, video-integration samt XHTML/CSS (W3C) udvikling.