2 konsulenter til Radius Kommunikation

Anne Bang Munkholt og Henriette Sørensen er begge ansat som konsulenter i PR- og kommunikationsvirksomheden Radius Kommunikation

Anne Bang Munkholt skal blandt andet arbejde med rådgivning af virksomhedens klienter inden for fødevarer, transport og pension.

Anne har en baggrund som kommunikationsmedarbejder i Københavns Kommune, Undervisningsministeriet og Folketinget, hvor hun har beskæftiget sig med mange typer af kommunikationsopgaver, kampagner og projekter inden for såvel intern som ekstern kommunikation.

Anne er uddannet cand. mag i kommunikation ved Aalborg Universitet.

 Henriette Sørensen

Henriette Sørensen skal blandt andet arbejde med rådgivning af virksomhedens klienter inden for tele, transport og erhvervsudvikling.

Henriette har tidligere været ansat som kommunikations- og administrationsansvarlig i konsulenthuset DAMVAD A/S, hvor hun har arbejdet med både intern og ekstern kommunikation, herunder webudviklingsprojekter.

Henriette er cand. mag. i sprogpsykologi fra Københavns Universitet med tillægsuddannelse i journalistik og faglig formidling fra Journalisthøjskolen i Århus.