20-års jubilæum hos Mannov

Reinholdt Schultz, administrerende direktør og partner i PR- og kommunikationsbureauet Mannov A/S, kan fredag den 19. januar fejre sit 20-års jubilæum i firmaet.

Siden 1998 har PR-branchen undergået store forandringer. For Reinholdts vedkommende har sundhed, sport og først og fremmest god kommunikation dog været gennemgående temaer i hele perioden.

Reinholdt kom til Mannov fra idrættens verden og blev i første omgang ansat som chef for en nystartet sponsorafdeling, der skulle skabe tætte relationer mellem idrætten og erhvervslivet. Fra at handle meget om sponsorater udviklede Reinholdts arbejde sig hurtigt til at handle om samarbejder generelt og kommunikation. Sporten fylder stadig meget hos både Reinholdt og Mannov, der gennem årene har arbejdet for stort set alle idrætsorganisationer i Danmark og også flere udenlandske, herunder den amerikanske basketball-organisation NBA.

I de senere år har Reinholdt bl.a. været involveret i ansøgningen om at få UEFA Euro 2020 til Danmark, ligesom han sammen med kolleger fra Mannov stod for at træne de danske OL-atleter i kommunikation og personlig branding forud for OL i Rio i 2016.

Sundhed, sikkerhed og trivsel har været vigtige fokusområder i det arbejde, Reinholdt har udført og brænder for, og han har bl.a. igennem mange år været meget involveret i genoplivningsområdet, hvor Danmark i dag indtager en førerposition, når det gælder om at træde til for hinanden og redde liv.

Reinholdt arbejder derudover med virksomheds- og ledelseskommunikation, bl.a. i finansverdenen, og han er formentligt Danmarks mest efterspurgte kriserådgiver. Gennem tiden har han stået for mange visionære løsninger for Mannovs kunder, der omfatter alt fra foreninger, fonde, offentlige myndigheder og organisationer til kommercielle aktører, rederier, fødevarevirksomheder og finansielle virksomheder.

Reinholdts mangeårige erfaring samt vidtrækkende netværk gør ham til en efterspurgt sparringspartner og desuden foredragsholder inden for kommunikation, branding, sport og oplevelsesøkonomi. Som rådgiver hos Mannov udgør han desuden i dag en kernekompetence, når det gælder om at udfordre kunderne og løfte deres strategiske niveau til nye højder. Nøgleordene for Reinholdts arbejde er kreative løsninger kombineret med handlekraft, overblik og grundighed.

Reinholdt har været partner i Mannov siden 2002, og han overtog posten som administrerende direktør i 2012. Et af hans vigtige fokusområder har været at videreføre Mannovs helt særlige kultur, der er stærkt familiær og rækker ud over arbejdsrelationen. Både blandt kunder og medarbejdere har Mannov altid været kendt for sin særlige ånd – Mannov-ånden. Og da Reinholdt er et udpræget familiemenneske, har netop Mannov-ånden også været en væsentlig årsag til hans mange år i firmaet.

Privat bor Reinholdt i Værløse med sin hustru og deres tre børn.