Adapt har fået vokseværk

Adapt har hentet forstærkning i form af 4 nye medarbejdere, som skal mindske travlheden og tilfredsstille kundernes behov.

Chrilles Wybrandt er ansat som analytics konsulent og skal rådgive og analysere kundernes data, så de får den optimale udnyttelse af blandt andet Google Analytics samt konkrete optimeringsforslag til deres webløsning.

Chrilles Wybrandts styrke er hans forretningsorienterede og analytiske tilgang til alle opgaver, og at han kan analysere de besøgendes brugeradfærd, og udføre dybdegående webanalyser af kundernes løsninger.

Siden 1998 har Chrilles været beskæftiget i web branchen og siden 2008 på fuld tid med analyse og optimering af websites.


Duddi Mai Daugaard

Duddi Mai Daugaard er multimedie designer, og skal sammen med resten af Frontend afdelingen være bindeled mellem design og systemudviklerne.

Duddi Mai Daugaard er uddannet multimediedesigner og har en forkærlighed for Drupal platformen, som er hendes foretrukne CMS system.

Duddi behersker CSS og XHTML til fingerspidserne.

 

Christian Hildebrandt-Nielsen

Christian Hildebrandt-Nielsen er ny systemudvikler, og skal løse opgaver i tæt samarbejde med Adapts andre udviklere, projektledere og den øvrige organisation.

Christian Hildebrandt-Nielsens primære fokus er at vedligeholde og videreudvikle Adapts Perl og PHP baserede webløsninger.

Christian er oprindeligt uddannet ingeniør fra Ingeniørhøjskolen Københavns Teknikum, men har gennem de sidste mange år opbygget solide kompetencer indenfor softwareudvikling, herunder C++, C#, Perl, embedded software, Unix/Linux samt SQL databaser.


Max Andersen er Adapts nye mediegrafiker elev, der begynder den 1. oktober 2011 i afdelingen “Design & Usability”.

Max Andersen skal samarbejde med resten af Adapt teamet om at vedligeholde og udvikle webløsninger til kunderne, samt fungere som bindeled mellem design og backend.

Max er også uddannet webintegrator, og arbejder primært med Adobe Photoshop CS5, Dreamweaver CS5 og Notepad ++.