Aegis Media flytter

Rammerne i Pilestræde blev for snævre og derfor flytter Aegis Media til Christianshavn.

Der er ikke plads til alle 150 medarbejdere i Pilestræde og derfor flyttede Aegis Media i fredags ind i det tidligere B&W jernstøberi i Overgaden neden Vandet 7 på Christianshavn.

“Vi er vokset fra 70 til 150 medarbejdere de sidste 5 år, så der var simpelthen ikke længere plads i Pilestræde. Dertil kommer, at jeg synes medarbejderne fortjener langt bedre, lysere og mere moderne rammer. Det er jo dem som har skabt vores vækst de sidste mange år, ” siger Lars Bo Jeppesen, CEO Aegis Media i en pressemeddelelse.

Aegis Media består af mediebureauerne Carat og Vizeum, searchmarketingbureauet iProspect, digital reklamebureauet Isobar, Out of Home bureauet Posterscope samt sponsor- og aktiveringsbureauet Promovator.

Bureaugruppen satser på også fremtidig at vokse – ikke kun organisk, men også via opkøb af virksomheder.

“Vores vision Reinventing the way brands are built handler jo I bund og grund o, at den gamle model ikke virker længere. Forbrugeradfærden er fundamentalt forandret og den digitale udvikling har skabt en eksplosion i antallet af medier og platforme, der skal bindes sammen for at sikre kommunikation der virker. Det stiller krav til at vore kompetencer konstant udvikles, at vore medarbejdere uddannes løbende og at vi kan tiltrække nye medarbejdere med en anden baggrund end den sædvanlig. Nogle gange kan det endda være vanskeligt at vækste hurtigt nok organisk og derfor har vi også indregnet plads det sted, så vi kan rumme et opkøb eller to de kommende år,” siger Lars Bo Jeppesen.