Avanade ansætter fire medarbejdere

Kristian Leonhard, Karin Brandt, Joakim Borregaard og Ricky Sander er alle blevet ansat hos Avanades.

  • Ricky Sander er ansat som business development manager i Avanade Danmark. Her bliver hans opgave at styrke nye og nuværende kunders position i markedet, bl.a. gennem udvikling og implementering af Cloud-løsninger.

Han kommer fra en stilling hos DELL EMC, Dell Technologies, hvor han var services sales excutive for det nordiske marked.

Ricky Sander er kandidat i mediascience and sociology.


Ricky Sander.

Joakim Borregaard er  ansat som juniorkonsulent, hvor han skal arbejde med udviklingen af forskellige Microsoft-baserede løsninger for en række af Avanades kunder.

Han har tidligere arbejdet som IT-konsulent hos Visma Consulting, hvor han bl.a. beskæftigede sig med Application Management og programmering i både C# og Python.

Joakim Borregaard har en bachelor i IT, communication og new media.


Joakim Borregaard.

Karin Brandt er startet som service delivery manager. Karin har erfaring inden for service delivery management, technical account management og projektledelse.

Senest kommer hun fra en stilling som client operations service manager i Experian.

Karin Brandt er uddannet fra Niels Brock.


Karin Brandt.

Kristian Leonhard er ansat som manager og konsulent. Kristian skal primært beskæftige sig med at udvikling og implementering af Microsoft-baseret software for en række af Avanades kunder.

Han kommer fra en stilling som teamleder for det hold af .NET-udviklere, som stod bag udviklingen af systemet til udbetaling af landbrugsstøtte i Danmark.

Kristian Leonhard har en diploma i IT fra DTU.


Kristian Leonard.