Bureaunyt: Bureau har ti års jubilæum

Læs også: Designbureau skifter navn og Dept co-brander sine bureauer.

Designbureau skifter navn
Jensen Retail Group skifter navn til Kind Design Agency. Ifølge en pressemeddelelse markerer navneskiftet et strategisk skifte, der skal klæde virksomheden på til en frisk start og en ny måde at drive designbureau på.
 
“Ligesom rigtig mange andre virksomheder har vi skåret ind til benet og været tvunget ud i at tænke anderledes under Covid-19. På flere områder har det faktisk været til vores fordel, og det skal vi nu ud at afsøge sammen med vores nye navn og den strategi, der ligger bag,” siger kreativ direktør og stifter, Thomas Jensen i pressemeddelsen.
Navneændringen markerer, at man ikke længere kun henvender sig til retailmarkedet, siger kreativ direktør, Angelina Josefsen: 
 
“Vi har længe overvejet, om ‘retail’ rummede alt det, vi egentlig kan. Vores viden fra retail er værdifuld, fordi den også kan bruges i andre brancheområder. Idet vi gerne vil henvende os til en større kundegruppe, ønsker vi at forstærke opfattelsen af, at vi generelt er stærke på design – både når det kommer til retail, men også når det kommer til rum, branding og kommunikation i andre sammenhænge, der kræver unikke designløsninger.”
 
Dept co-brander sine bureauer
Globalt kommer Depts bureauer fremover til at have navnet ‘DEPT®’ hægtet på sig. Det betyder i Europa, at designbureauet Studio Dumbar, Amazonbureauet factor-a, martechbureauet Byte og automationbureauet Feed alle får ‘DEPT®’ bag på navnet.
 
“Vi har allerede en stærk, fælles kultur, og ved at integrere vores teams yderligere bliver vi i stand til at levere komplet service på tværs af hele den digitale kunderejse for at hjælpe vores kunder holde sig på forkant med udviklingen,” siger Depts CEO Dimi Albers.

Marketingbureauet Skjoldby & Co i Roskilde har ti års jubilæum
Lars Skjoldby startede virksomheden i 2012 på hjemadressen. Livet som selvstændig var ikke ukendt for ham, eftersom at han gennem 12 år havde drevet et hostingselskab. Men han havde et ønske om et brancheskifte til digital marketing, da han havde stiftet bekendskab med det gennem sit hostingselskab. Sidenhen er Skjoldby & Co flyttet til lokaler på Ringstedvej 2, som danner arbejdsplads for 17 medarbejdere.

Skjoldby & Co har været på en vækstrejse de seneste fem år. Indtil videre er det blevet til to Gazellepriser (2019 og 2020), en pris for den bedste nordiske lokale search kampagne til SEMrush Nordic Awards 2019 og en finaleplads til SEMrush Nordic Search Awards 2020, i kategorien Best SEO Campaign.

Lars Skjoldby har sideløbende holdt hundredevis af oplæg for både små og store forsamlinger, for at dele den viden og erfaring, som han har akkumuleret over 10 år. Mest nyligt kunne man opleve Lars Skjoldby som speaker ved dette års SEOday. Passionen for digital marketing fortsætter også uden for virksomheden, hvor han er involveret i de lokale erhvervshuse og sidder som frivillig Adviser hos WeBoard.

Jubilæet fejres den 29. april.


Lars Skjoldby