Bureaunyt: Nyt bureau i Esbjerg

Læs også om Spinnakers nye kontorer i Berlin og KommPress og Tokerød+, der gør Danmarks ældste dyrskue digital.

Esbjerg får et nyt bureau
DK Creative og DK Web er et nyt design- og konceptbureau i Esbjerg.
Niels-Henrik Iversen bliver direktør for det nye bureau og Christian Sennels er ansat som kreativ chef. Niels-Henrik Iversen har tidligere drevet bureau i Esbjerg og Christian Sennels har bl.a. tidligere arbejdet for Rechnitzer, Masters og Grey.
Det nye bureau ejes af DK Medier, der driver og udgiver special- og netmedierne DK Nyt, Kommunen, DK Havenergi og DK Vindkraft fra kontorer i Aarhus, København og Svaneke på Bornholm. 

Spinnaker åbner kontor i Berlin
Det danske marketingbureau, Spinnaker Nordic, har netop taget det første skridt ind på det tyske marked. De har ansat to tyske konsulenter lokalt, og bureauet har budt de første to kunder velkommen.
Simon Paag, som er adm. direktør i Spinnaker Nordic, siger:

“Da coronaen ramte, tog vi den beslutning, at vi i stedet for at skrue ned ville gøre denne periode til et endnu mere intensivt arbejdsrum end normalt, hvor vi ville skabe nye og bedre løsninger til vores kunder samt at åbne op for at nye kunder kunne komme til. Det er lykkedes og vi er vækstet rigtig flot på omsætning i forhold til sidste år. Vi har aldrig været stærkere end vi er lige nu, og derfor er det det helt rigtige tidspunkt udvide nu.”

KommPress og Tokerød+ gør Danmarks ældste dyrskue digital
Det Fynske Dyrskue måtte som resten af landets festivaller udsætte årets dyrskue til 2021 som følge af Covid-19. Men i samarbejde med kommunikationsbureauet KommPress og det digitale bureau Tokerød+ er der nu i stedet lanceret en digital udgave af Det Fynske Dyrskue med mange af de velkendte elementer.

Det Digitale Dyrskue kan besøges her.