Bureaunyt: Svensk genbrugsmarkedsplads går ind i Danmark

Læs også: Det Nordjyske Mediehus udliciterer intern grafisk afdeling.

Svensk genbrugsmarkedsplads går ind i Danmark

Tradera er en svensk onlinemarkedsplads for genbrug. Nu vil de gerne have danskerne med. Det skal en ny kampagne sørge for. 

Læs artiklen her

Det Nordjyske Mediehus udliciterer intern grafisk afdeling

Det Nordjyske Mediehus indgår samarbejde med Zupa Zite-koncernen. Det betyder, at Zite fremover skal drive et in-house bureau i mediekoncernen som kommer til at få navnet DNMH Agency. 

”Vi tror på, at aftalen med ZITE A/S om etableringen af DNMH Agency som et in-house bureau er en optimal løsning, hvor vi fastholder alle de erfaringer og den knowhow, vi har opbygget, og får tilført nødvendig indsigt og kompetence fra vores nye samarbejdspartner,” siger Morten Vinther Jensen, CEO i Det Nordjyske Mediehus.

Baggrunden er, at Det Nordjyske Mediehus har et ønske om at blive en endnu stærkere og mere kreativ samarbejdspartner overfor de nordjyske virksomheder. Det stiller yderligere krav til mediehusets digitale tilbud og evne til at kunne rådgive strategisk om budskaber og performance på tværs af såvel nuværende og som kommende platforme, skriver man i en pressemeddelelse, som fortsætter:

“Vi har drevet det grafiske arbejde og erhvervskundesupporten godt gennem en årrække, men med de stigende krav i markedet og den digitale udvikling har det været naturligt at kigge efter en ekstern partner, der kan understøtte os bedst muligt i at indfri vores ambitioner.

Zite overtager 20 medarbejdere fra Det Nordjyske Mediehus inden for kreativt, grafisk arbejde og erhvervskundesupport.