Bureaunyt: Tidl. Mediacom-CEO bliver bestyrelsesmedlem i Lazzaweb

Læs også: Become køber bureau i Aalborg, First Chair Group køber konsulentvirksomhed, Henrik Jensen bliver bestyrelsesformand i No Zebra og Coreworkers får ny bestyrelsesformand.

Become køber bureau i Aalborg
Det digitale marketingbureau Become har opkøbt Slax, der har hjemme i Aalborg. Her åbnede Become kontor i september sidste år, og opkøbet sker på baggrund af øget efterspørgsel på flere kompetencer og et ønske om flere hænder i Nordjylland, skriver Become i en pressemeddelelse. 

De nye kompetencer ligger inden for rådgivning inden for Google Ads, sociale medier og hjemmesider, som Slax er specialiseret i.

Become overtager alle Slax’ fem medarbejdere, og når dermed op på samlet 36 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus, København, Holstebro og Aalborg. 

Henrik Jensen bliver bestyrelsesformand i No Zebra
No Zebra, der specialiserer sig i digital performance, skifter ud i bestyrelsen. Formandsposten er blevet besat af den tidl. Dentsu Aegis-topchef og tidl. adm. dir. hos TV3, Henrik Jensen. Han overtager posten fra Bo Sejr Frandsen, der har været i bestyrelsen hos No Zebra de seneste 16 år. 

Henrik Jensen skal være med til at sikre, at No Zebra står stærkt i markedet i fremtiden. Hans fokus kommer til at ligge på at forbedre bureauets marginer pr. tjente krone, så der fortsat kommer sorte tal på bundlinjen. 

”No Zebra har ifølge MyImage-analysen et stigende kendskab, en god kundetilfredshed og er sågar kåret som én af årets fem højdespringere. Dette momentum bør klart udnyttes. Og i sådan en situation er det kun en fordel at have en stærk position i markedet. Jeg glæder mig til at bidrage til vækstrejsen,” siger Henrik Jensen i en pressemeddelelse. 

I bestyrelsen kommer Henrik Jensen til at sidde til bords med Anne Marie Kindberg, som er tidl. COO & CMO hos Microsoft Danmark, og som nu sidder i en toppost ved online-banken Lunar.

Henrik Jensen er desuden bestyrelsesformand i bureauerne Cameleon Creatives, Become og Publico Kommunikation, og og medlem af bestyrelserne hos Ambition og Ipsos Denmark. Til dagligt er han adm. dir. i sit eget rådgivningsfirma, Brandse & Co. Han har desuden en Ph.d. i innovation af forretningsmodeller inden for medier og bureauer. 

Ny bestyrelsesformand hos Coreworkers
Rekrutteringsvirksomheden Coreworkers har fået Jacob Møller Hansen som ny bestyrelsesformand. Han er adm. direktør i konsulentvirksomheden Comentor.

”Med Jakob Møller Hansen får vi et match, der fagligt og personligt understøtter vores profil inden for både employer branding og corporate branding. Jakob kender mindre og mellemstore virksomheder indgående – og kan fortælle os endnu bedre, hvordan man staver til branding og storytelling på dansk. Coreworkers er kendt for employer branding hos større virksomheder, men i dag bruger vi faktisk halvdelen af vores tid på at hjælpe vækstvirksomheder med profilering, der engagerer deres kunder og medarbejdere på samme tid,” siger Coreworkers’ ejerleder, Henrik Engelund, i en pressemeddelse. 

Bestyrelsen består af Jakob Møller Hansen, Alberte Schjødt Engelund og Henrik Engelund.

First Chair Group køber konsulentvirksomhed
Konsulenthuset First Chair Group udvider sin portefølje af virksomheder med tilføjelsen af konsulentvirksomheden Pluss Leadership, der er specialiseret i rådgivning af topledelse og bestyrelsesarbejde. First Chair Group overtager 60 pct. 

Pluss Leadership bliver den syvende virksomhed i FCG-familien, der desforuden består af reklamebureauet Envision, det digitale bureau Gorm Agency, kommunikations- og PR-bureauet Harbinger Public Relations, eventbureauet Rodkjær Event samt af managementkonsulenterne A-2 og search-virksomheden Unique Human Capital. 

”Pluss Leadership kan med sine kompetencer og interessante kundeportefølje komplementere de virksomheder, der allerede er en del af First Chair Group. Det er vigtigt, at First Chair Group kan tilbyde en sammenhængende rådgivning og implementering inden for reklame, public relations, rekruttering, management consulting, eventdesign, digitale kommunikationsløsninger osv., og her er Pluss Leadership en naturlig tilføjelse til den lange liste af de virkelig stærke kompetencer, vi har i First Chair Group,” siger Jens F. Kofoed i en pressemeddelelse.

Pluss Leadership fastholder som de øvrige virksomheder i FCG sit eget brand.


Jens F. Kofoed, CEO og bestyrelsesformand i First Chair Group

Tidl. Mediacom-CEO bliver bestyrelsesmedlem i Lazzaweb
Lazzaweb, der specialiserer sig i Google Marketing, har fået den tidligere bureau-topchef Morten Kristensen i sit advisory board.

Morten Kristensen er i dag CEO i Enactlab. Tidligere har han stået i spidsen hos bl.a. Gonzo Agency, PHD og Very som managing director, og frem til 2020 var han CEO i Mediacom. 


Morten Kristensen