Bureaunyt: Kolding-bureauer fusionerer

Læs også om, at Novicell åbner kontor i Amsterdam, bureau skifter navn, Phoenix Design Aid hædret for bæredygtighedsrapportering og eventbureau fylder 10 år.

Novicell åbner kontor i Amsterdam
Med åbningen af et kontor i Amsterdam, er Aarhus-bureauet Novicell nu repræsenteret i fem europæiske lande.

Baggrunden for åbningen af endnu et europæisk kontor er ønsket om at vækste internationalt.

Åbningen af udenlandske kontorer følger efterhånden en fast model, som betyder, at man udstationerer en række danske nøglemedarbejdere, der får til opgave at få kontoret op at køre på samme måde, som man driver bureauet i Danmark. Derimod er udviklere og salgsfolk lokale folk.

Novicell beskæftiger 270 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København, Madrid, Barcelona, Oslo, London – og nu også Asterdam.
To Kolding-bureauer fusionerer
Adtention, der har eksisteret siden 1990 fusionerer med det fire år gamle bureau Webstarters. Tanken med fusionen er at kombinere strategiske og kreative løsninger med digitale kompetencer.
Bureauet kommer til at bestå af 33 fastansatte, heraf kom de 12 fra Adtention og 21 fra Webstarters. Desuden er to freelancere fast tilknyttet.
Den nye partnerkreds kommer til at bestå af adm.dir. Brian Stein, oprindeligt Adtention samt Dennis Frederiksen og Jesper Kaae, begge oprindeligt fra Webstarters.

Bureau skifter navn
Fra 1. september ændrede bureauet Eventive navn til Momentchp. Årsagen til navneskiftet er at man har bevæget sig fra at være et traditionelt eventbureau til i dag at være et bureau, der tilbyder en bredere pallette af kompetencer og som betegner sig selv som et interaktionsbureau.

“Events betyder jo egentligt blot begivenhed. Vi tager skridtet videre. En positiv begivenhed består jo af en række af stærke øjeblikke og mange positive øjeblikke skaber moment. Vi vil udfordre os selv og skabe brand activation. Vores tro er at kommunikation uden evnen til skabe aktivering intet formål
har,” skriver bureauet i en pressemeddelelse.

Phoenix Design Aid hædret for bæredygtighedsrapportering
Phoenix Design Aid er sammen med fire andre små og mellemstore virksomheder kommet på Global Compact Network Denmark og FSR – danske revisorers SMV COP-liste 2020 over virksomhedsrapporter, der udmærker sig i forhold til bæredygtighedsrapportering.

10 års fødselsdag til eventbureau
Med 23 ansatte og tre partnere fylder Eventually 10 år. Bureauet har hovedkvarter i København, og arbejder for kunder som Pandora, Nokia, VMware, Lundbeck, Novo Nordisk og B&O. Partnerne er Olivier Du Pasquier, Christian Østerkilde og Rikke Nordentoft Damborg.