Steffen Hjaltelin er nyt medlem af CEPOS’ bestyrelse

CEPOS’ bestyrelse bliver forstærket med en af Danmarks mest erfarne politiske kommunikatører, Steffen Hjaltelin.

Steffen Hjaltelin bliver nyt medlem af tænketanken CEPOS’ bestyrelse. Steffen Hjaltelin er grundlægger af reklamebureauet Hjaltelin Stahl, der de seneste fire år i træk er blevet kåret til Danmarks bedste bureau. Steffen Hjaltelin har blandt andet arbejdet indgående med politiske kampagner. Han sidder desuden i bestyrelsen for Plastic Change – en dansk miljøorganisation, der kæmper globalt for at mindske plasticforureningen.

”CEPOS gør et fremragende arbejde for at skubbe Danmark i en mere borgerlig-liberal retning. Altid med solide analyser og dygtig kommunikation. Opgaven er vigtigt, og jeg glæder mig til at bidrage, så godt jeg kan,” siger Steffen Hjaltelin.

CEPOS’ bestyrelsesformand Per W. Hallgren, der er adm. direktør i Jeudan A/S, glæder sig også meget til samarbejdet.

”Steffen passer perfekt til CEPOS’ bestyrelse. Han kommer med stor erfaring med formidling af komplekse emner og har gennem sit arbejde fået indgående kendskab til den politiske verden. Steffen kan bl.a. være med til at udvikle nye veje til, hvordan vi i endnu højere grad får vores borgerlig-liberale budskaber ud,” siger han. 

Hjaltelin Stahl blev tidligere på året solgt til Accenture, men fungerer stadig under uændret navn, ledelse og medarbejdere som en del af Accenture Interactive.