ChoosEV ansætter på kommunikations- og projektfronten

Elbiloperatøren ChoosEV har ansat Betina Efterstigaard Bjerrum som ny kommunikationsmedarbejder og Kenneth Jørgensen som ny projektkoordinator på projekt Test-en-elbil.

Betina Efterstigaard Bjerrum, 32, skal som kommunikationsmedarbejder være med til at sikre, at ChoosEV’s interne og eksterne interessenter altid får relevant, aktuel og vigtig information om alle ChoosEV’s tiltag inden for bæredygtig transport samt at ChoosEV opfattes som en handlekraftig, passioneret og vidende elbiloperatør.

Betina kommer fra en stilling som EU-konsulent, med rådgivning af EU-ansøgninger inden for alt fra nanoteknologi til sociologi.

Tidligere har hun været kommunikationsmedarbejder for kommunikationsbureauet Wanek & Myrner og koordinator i Ballerup Kommune.

Betina er uddannet cand.comm.

 Kenneth Jørgensen

Kenneth Jørgensen, 33 skal koordinere og styre de omfattende projekter hos ChoosEV.

ChoosEV’s projekt Test-en-elbil er Europas største forsøg med elbiler og samler hver dag erfaringer fra 175 elbiler, der kører rundt i 21 af landets kommuner.

Kenneth har en baggrund som klima- og energikoordinator i Faxe Kommune, hvor han har arbejdet med blandt andet CO2 kortlægning og energiplanlægning.

Han har også været lokal Agenda 21 medarbejder i Køge Kommune og projektkoordinator i Uganda for Care International.

Kenneth er bachelor i miljøplanlægning og kandidat i landskabsplanlægning fra LIFE.