Clausen Gruppen udvider ejerkredsen

Jacob Vestergaard ny medejer af Clausen Gruppen.

Jacob Vestergaard er ny medejer af Clausen Gruppen.

Han har de sidste halvandet år har han været chef for loyalitet, event og forretningsudvikling hos Jysk Fynske Medier med fokus på BtC.

Jacob Vestergaard har tidligere drevet virksomheden Indoor Marketing og indtil 2017 var han kommerciel direktør i bureauet Step for både grafisk produktion og reklamebureauet.

”Jeg er meget glad for, at Jacob Vestergaard indtræder som partner og kommerciel direktør, og jeg ser meget frem til, at Jacob Vestergaard kan medvirke til at sætte fart i udviklingen af Clausen Gruppen. Der er naturligvis mange følelser involveret, når man skal sælge noget af sin fars og mit livsværk, men Jacob Vestergaard og jeg har kendt hinanden i mange år, og vi deler de samme værdier om ordentlighed, kvalitet og at behandle både kunder og medarbejdere godt,” siger Thorsten Clausen, der har været indehaver af Clausen Gruppen siden 1997.

Jacob Vestergaard tiltræder i Clausen Gruppen med det samme og kommer sammen med Thorsten Clausen til at udgøre virksomhedens direktion, der også tæller Henrik Larsen, der er bureaudirektør hos Kindly.