Codan: Ny skandinavisk direktør for strategi, marketing og kunder

Phil Wilson-Brown har været konstitueret i stillingen siden juli 2009.

Phil Wilson-Brown går nu fra at være konstitueret i stillingen som direktør for strategi, marketing og kunder i selskaberne Codan og Trygg-Hansas skandinaviske forretning, der omfatter aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge og Finland – til at blive endelig udnævnt.

Phil Wilson-Brown har mere end 15 års erfaring inden for marketing og kommunikation i Skandinavien, Storbritannien, Irland, Canada og Australien og blev ansat i britiske RSA, som er Codans ejer, i 2004 som koncernchef for ekstern kommunikation.

Som kommentar til sit nye job, siger Phil Wilson-Brown:

“Jeg er meget begejstret over at kunne fortsætte med at lede det skandinaviske strategi- og marketingteam. I løbet af det seneste år har vi gennemført nogle fremragende kampagner, som har øget opmærksomheden omkring vores brand, medført en stor stigning i antallet af besøgende på hjemmesiden og i antallet af indgående opkald. Vores fokus fremadrettet er at fortsætte med at sikre en høj kvalitet af produkter og serviceydelser til vores kunder for dermed at skabe stor vækst og fastholde kunder. Med det gode team vi har, er jeg sikker på, at det vil lykkes for os.”

Phil Wilson-Brown skal arbejde ud fra Stockholm.

Om Codan Forsikring:

Codan Forsikring er Danmarks tredjestørste forsikringsselskab og har knap 340.000 danske husstande og godt 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA. Dermed er Codan en del af et af verdens største forsikringsselskaber med ca. 20 millioner kunder og 23.000 medarbejdere. Læs mere om Codan på www.codan.dk.