Collab Management udvider deres netværk af influenter

Mille Emilie og Cille Fjord er de nye influenter, som bliver repræsenteret af Collab Management.

Mille Emilie og Cille Fjord er de nye influenter, som bliver repræsenteret af Collab Management.

Cille Fjord står bag instagramprofilen @cillefjord og bloggen CilleMor. Her deler hun sin travle hverdag som mor, jurastuderende og stifter af en af Odenses populære caféer.

Mille Emilie driver instagram-profilen @mille_emilie samt bloggen Somona Seven. Her inviteres man indenfor i et inspirationsmekka fyldt med boligindretning, gør-det-selv-projekter og livet som mor – alt sammen med en personlig og æstetisk vinkel.

Hun bor med sin familie i Dragør, hvor de er i fuld gang med den helt store renovering. Hun har mange års erfaring fra branchen og har erhvervet sig som influent siden 2017.

”Vi er stolte over, at Mille Emilie og Cille Fjord har valgt at indgå et samarbejde med hos hos Collab Management. Som et lille netværk er det utrolig vigtigt for os at arbejde sammen med professionelle influenter, som både har højt troværdighed og engagement fra deres følgere. Her er både Mille og Cille stærke, og vi ser derfor et stort kommercielt potentiale,” siger Maria Kietz, agent og administrerende direktør.