Design Denmark får ny adm. direktør og bestyrelsesformand

Abelone Varming forfremmes fra sin stilling som udviklingsdirektør i Design Denmark, imens bestyrelsesmedlem Lotte Lyngsted Jepsen indtager formandsposten.

Abelone Varming, tidligere udviklingsdirektør i Design Denmark, tiltræder som Adm. Direktør i foreningen. Samtidig er Lotte Lyngsted Jepsen valgt til ny bestyrelsesformand.

Abelone Varming, som har siddet fem år i bestyrelsen og tre år som designfaglig næstformand i foreningen, tiltrådte som udviklingsdirektør i februar 2017. Hun er uddannet fra Designskolen (KADK), hvor hun også har været tilknyttet som underviser. Abelone Varming har desuden været partner i designtegnestuen Punktum Design i 19 år samt i mange år været kursus ud- og afvikler for selvstændige designere.

Lotte Lyngsted Jepsen tiltræder samtidig som ny bestyrelsesformand i Design Denmark. Hun har siddet i bestyrelsen det sidste år og er co-founding partner i det designdrevne innovationsbureau Hatch & Bloom, hvor hun gennem de sidste 10 år har arbejdet med service design og design tænkning for nationale og internationale kunder.

Før det har hun været ansat ved Designit, og ved siden af sit arbejde har hun fungeret som mentor for både start-ups og SMV’er. Hun har en baggrund som interaktionsdesigner fra Informationsvidenskab Aarhus Universitet (AU).