Ehrenberg Sørensen Kommunikation opruster med to nye profiler

Kathrine Barret Faurholt og Camilla Hjort West er de to nye profiler hos Ehrenberg Sørensen Kommunikation.

Kathrine Barret Faurholt er ny junior consultant hos Ehrenberg Sørensen Kommunikation. Her skal hun bidrage med sine kompetencer inden for public affairs og public relations til gavn for bureauets transport- og turismekunder.

Hun kommer fra en stilling som stagiaire i Udenrigsministeriet, hvor hun beskæftigede sig med sociale medier og presserelationer. Hun har også erfaring blandt andet fra Aarhus Kommune og Rambøll Management Consulting samt bureauerfaring fra Lead Agency

Kathrine Barret Faurholt  er uuddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og cand.soc. fra Copenhagen Business School.

Camilla Hjort West er ny junior advisor hos Ehrenberg Sørensen Kommunikation. Her skal hun arbejde inden for livsstilsområdet med særligt fokus på PR og strategisk kommunikation samt storytelling og social media for bureauets internationale kunder. 

Hun kommer fra en stilling som project coordinator hos KPI Communications, hvor hun har drevet og bistået projekter for Google, Ivækst og Dansk Iværksætter Forening. Hun har tidligere været ansat ved Connect Communication, hvorfra hun har erfaring med livsstils-PR, tekstforfatning, presseevents og influencer marketing.

Camilla Hjort West er uddannet cand.ling.merc. i International Business Communication ved Copenhagen Business School.  

”Vi er utroligt glade for at byde velkommen til vores to nyerhvervede juniorkonsulenter på vores kontor i Danmark. Camilla Hjort West og Kathrine Barret Faurholt kommer ikke kun med ny energi og viden til bureauet, de besidder også begge en høj faglighed og kompetencer, der med garanti vil skabe værdi for vores kunder. Jeg vil sige, vi har været så heldige at finde ikke kun én men hele to nåle i en høstak – det er ikke ofte, det sker”, udtaler Allan Sonne Sørensen, partner & adm. Direktør hos Ehrenberg Sørensen Kommunikation.