En seniorstrateg og tre rådgivere til kommunikationsbureauet JKL

De tre rådgivere har alle beskæftiget sig med politik på den ene eller anden måde.

Jan Wildau, 39, er tiltrådt som seniorstrateg. Han kommer fra en stilling som chief commercial officer i DSB Sverige, og har tidligere været nordisk kommunikations- og HR-direktør i Arriva Skandinavien.

Ydermere har han været journalist på blandt andet TV-Avisen. Uddannelsesbagagen omfatter en EMP fra businessskolen INSEAD og han har også læst strategisk marketing og finansiel analyse på Harvard Business School i USA.

Den første af de ansatte rådgivere er Morten Scheelsbeck, 28. Han er uddannet journalist med særligt fokus på kommunikation fra Medie- og Journalisthøjskolen i Aarhus.

Han har tidligere arbejdet med politisk rådgivning og strategi. CV’et tæller også politisk aktivitet og han har derigennem været med til at udforme adskillige politiske kampagner og valgkampe.

Endvidere er Mads Svaneklink 30, tiltrådt som rådgiver. Han har en baggrund som formand for Danske Studerendes Fællesråd og som ansat i Kommunernes Landsforening, IT-Universitetet og partiet Ny Alliances Folketingsgruppe.

Han var kampagneleder ved valgkampagnen for MF Camilla Hersom tidligere i år. Sideløbende sidder han pt i bestyrelserne for Forbrugerrådet og CBS.

Endelig er Christian Rabjerg Madsen, 25, tiltrådt som rådgiver. Han har tidligere arbejdet på Christiansborg for Socialdemokraterne og for den socialdemokratiske byrådsgruppe i Aarhus.

Derudover har han været kampagneleder for Europaminister Nicolai Wammen i forbindelse med kommunevalget 2009 og igen i forbindelse med folketingsvalget i 2011.

Han er tidligere formand for Frit Forum i Aarhus og er folketingskandidat for Socialdemokraterne i Kolding.