Erfaren mand til Kraft & Partners

Efter 17 år hos Mannov, skifter Jesper Lynghus til Kraft & Partners, hvor han bliver kreativ direktør

Jesper Lynghus, 50, tiltræder den 1. november en stilling som kreativ direktør hos Kraft & Partners. Han kommer fra Mannov, hvor han var formand for bestyrelsen. Tidligere var han direktør og partner samme sted.

Samtidig bliver han daglig leder af Det Kongelige Ledelsesakademi, som er et samarbejde mellem Kraft & Partners og Det Kongelige Teater, hvor topledere bl.a. trænes af de bedste danske skuespillere.

“Jeg er stolt over at skulle ledertræne sammen med de allerbedste kræfter i Danmark. Det er et ønskejob for mig,” siger Jesper Lynghus og fortsætter:

“I dag er det mere end nogensinde før afgørende at kunne kommunikere hurtigt og præcist, i overensstemmelse med hvem, man er. Ro, empati og målrettethed er nøgleordene, hvad enten man skal styre en lille virksomhed gennem en krise eller om man sidder ved roret, når landet skal navigeres gennem en global krise. Det handler om én ting: Troværdighed. Tror din omverden på dig, eller gør den ikke? Det Kongelige Teater og Kraft & Partners har sammen opbygget et unikt træningsforløb for topledere, som kombinerer det bedste fra forretningsverdenen med teaterets særlige rammer. Det glæder jeg mig til at være med til at folde ud.”

Ved siden af arbejdet med at træne topledere har Jesper Lynghus gennem 20 år løst kriser inden for talrige brancher, f. eks forsikring, flyvning, revision, medicin, miljø, mode og fødevarer.

Kraft & Partners blev etableret i 2007. Ledelsen fremover bliver adm. dir. Markus Bjørn Kraft, kreativ direktør Jesper Lynghus og CFO Charlotte Degn.