Fem nye medarbejdere til fynsk e-handels gazelle

Hedal Kruse Brohus har ansat en marketingkoordinator og fire programmører.

IT-virksomheden Hedal Kruse Brohus A/S oplever så kraftig en efterspørgsel, at man har budt velkommen til fire nye programmører og en marketingkoordinator.

Ina Størner Rasmussen er ansat som marketingkoordinator og kommer fra en stilling som international marketingkoordinator hos Kansas A/S, hvor hun de sidste fire år har beskæftiget sig med marketing og kommunikation. Ina er uddannet cand. mag. i Sprog- og kommunikationsvidenskab fra Syddansk Universitet.

Ina vil primært beskæftige sig med firmaets PR-aktiviteter, sørge for den videre udvikling og vedligeholdelse af hjemmesiden samt få ansvaret for koordinering af firmaets marketingindsatser herunder opstart af nyhedsbrev og afholdelse af diverse kundeseminarer.

 

 Jacob Lorenzen

Jacob Lorenzen er uddannet IT-ingeniør og kommer fra en stilling som systemudvikler hos CSC Scandihealth A/S, hvor han primært udviklede og designede administrationssystemer til gymnasier.

Jacobs primære arbejdsopgaver som programmør hos Hedal Kruse Brohus A/S bliver udvikling og kodning af avancerede og forretningskritiske løsninger på .NET platformen, herunder komplekse webshops og automatisk katalogproduktion.

 


Ole Hansen
 

Ole Hansen er ansat som programmør og tiltrådte umiddelbart efter, at han afsluttede uddannelsen som diplomingeniør i Informations- og kommunikationsteknologi fra Syddansk Universitet.

Ole vil indgå i et team af programmører, der udvikler og koder avancerede webløsninger på .NET platformen og vil som led i dette prøve kræfter med alt fra behovsafklaring hos kunden til implementering af selve løsningen.

 

 Håkon Holmsen Krogh

Håkon Holmsen Krogh er uddannet dataingeniør og har en bachelorgrad i objektorienteret programmering fra Hibu i Kongsberg, Norge. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder for teknisk support hos Luup, hvor han primært supporterede B2B kunder.

Håkons arbejdsopgaver som programmør vil hovedsageligt være relateret til frontenddelen, og han vil i den forbindelse komme til at arbejde tæt sammen med virksomhedens grafiske afdeling for derigennem at sikre, at de grafiske elementer fungerer optimalt.

 

 Erik Otterstad

Erik Otterstad er uddannet datamatiker fra TietgenSkolen i Odense og er den fjerde i rækken af nyansatte programmører. Erik startede som programmør for Ecarisma, hvor han arbejdede med webudvikling i ASP men har de sidste ni år været ansvarlig for webudvikling og regnskab hos Tina Vinther og Prinsesse 2ben.

Erik bliver en naturlig del af udviklerteamet og vil i den forbindelse skulle håndtere opgaver for både nationale som internationale virksomheder, herunder primært udvikling og kodning af avancerede webhops og automatisk katalogproduktion.