Finansrådet opgraderer kommunikation og Public Affairs

Finansrådet styrker kommunikationsindsatsen – både i forhold til det politisk økonomiske arbejde og i forhold til Finansrådets øvrige stakeholders.

Det sker med ansættelsen af Lise Kirkegaard som ny kommunikationschef, samt ved at udnævne den nuværende PA- og kommunikationsdirektør Lars N. Nielsen til PA-direktør for Finansrådets ‘Public Affairs & Politisk-Økonomiske område’.

Organisationsændringen træder i kraft pr. 1. august 2011.

Lise Kirkegaard, 36, er specialist i strategisk kommunikation og kommer fra en stilling som seniorrådgiver i PROSPECT, hvor hun har rådgivet virksomheder fra blandt andet finanssektoren i strategisk kommunikation og mediehåndtering.

Hun får ansvar for Finansrådets kommunikation og skal bidrage til at skabe en bredere forståelse for og indsigt i Finansrådets og sektorens aktiviteter.

Lise Kirkegaard har tidligere været koncernkommunikationschef i Lauritz Knudsen og Schneider Electric Danmark, hvor hun var en del af selskabernes ledelse, samt været kommunikationsrådgiver i blandt andet DONG Energy, og har arbejdet som journalist på B.T. og Berlingske Tidende.

Lise er uddannet journalist, HD(O) og proceskonsulent.

Lars L. Nielsen, 44, har siden 2006 været ansat i Finansrådet. Lars er specialist i politisk rådgivning og har arbejdet med politik i hele sin professionelle karriere.

I Finansrådet får Lars fremadrettet ansvar for i tæt samarbejde med politisk chef Lisbeth Grænge at koordinere den politiske interessevaretagelse i såvel Danmark som Bruxelles, samt for udarbejdelse af økonomiske analyser.