Fortaler for design runder 50

Underdirektør i design- og kommunikationsbureauet Bysted, Ulla Hovgaard Ramlau, fylder 50 år den 13. august 2012.

Cand.scient.soc. i public relations, Ulla Hovgaard Ramlau, der er tidligere adm. direktør i Dansk Design Center og medinitiativtager til Danish Design Association, er i dag underdirektør hos Bysted.

Her fører hun sin tilgang til design videre. Især spidskompetencen oplevelseskommunikation og kulturbranding, som Ulla satte på dagsordenen i 2008, og som Bysted gennem årene har udviklet en særlig position inden for.

”Min tilgang til design og kommunikation har blandt andet betydet, at Bysted for fire år siden vandt opgaven med at formidle Københavns Befæstning. Et helt unikt projekt, som et partnerskab bestående af Realdania, Kulturstyrelsen og Naturstyrelsen står bag. Opgaven har givet mig og mine kollegaer mulighed for at arbejde med stort set alle design- og kommunikationsplatforme – lige fra skilte til den anmelderroste app ”Forsvundet i tiden”. Og for mig kulminerer det hele den 14. september i år, når vi åbner et helt nyt formidlingscenter i en gammel koldkrigsbunker på Vestvolden i Rødovre,” siger Ulla Hovgaard Ramlau i en pressemeddelelse.

I det daglige stortrives Ulla som chef for Bysteds kommunikationsgruppe, der består af 18 rådgivere.

Selvom Ulla bruger mange af sine kræfter på ledelsesmæssige opgaver, prioriterer hun også fortsat at løse konkrete opgaver for sine kunder, der bl.a. omfatter Realdania, Design Museum Danmark, Kulturstyrelsen, Wonderfull Copenhagen, FOA og Novo Nordisk.