Fra Envision til senior-kreativ i IB&Co

Michael Juul fortsætter – efter 11 år på Envision – sin karriere på Ikast-bureauet

IB&Co har valgt at opruste på den kreative front. AD’eren, Michael Juul, fortsætter sin karriere på Ikast-bureauet fra den 1. november 2009 efter mange år hos Envision. Hans titel bliver Senior kreativ.

Bag valget er et veldefineret ønske om at videreudvikle forretningen, og geare sig til fremtidens kundebehov på såvel den strategiske som kreative front.

Michael Juul, 39 år, har 16 års erfaring fra bureaubranchen. Han begyndte som bladtegner og skribent på Århus Stiftstidende, har arbejdet som ADer på bureauer som Adverteam og NP3 og har de seneste 11 år fungeret som ADer, illustrator, kreativ webnørd og intern underviser på Envision. Her har Michael Juul arbejdet med bureauets nøglekunder inden for detailkæder, fødevarer, mode, møbler og rejser m.v.

Det er med andre ord en meget dreven herre, der nu drager vestpå til Ikast. For et par måneder siden ansatte IB&Co Henrik Lindberg som konceptchef og ansættelsen af Michael Juul skal ses i forlængelse af processen med at tilføre nyt blod til både eksisterende og nye kunder på Ikast-bureauet.

“Vi er stolte over at kunne byde velkommen til en senior ADer med et så spændende generalieblad som Michael Juuls. Han har den brede bureauerfaring og en meget stærk portfolio, der lover særdeles godt for at skabe endnu bedre kommunikationsløsninger til eksisterende og nye kunder. Michael Juul skal være med til at åbne for endnu flere muligheder internt og eksternt – og vi glæder os rigtigt meget,” fortæller direktør Mogens Sejer Iversen.