Friday opruster med fire

Friday ruster op med to seniorrådgivere og to filmproducere.

Fire rådgivnings- og producerprofiler er i foråret 2018 steget ombord i Friday. Sammen med nye studerende er besætningen nu på 24.

Mark Renouf, seniorrådgiver med 25 års international erfaring i journalistik og rådgivning inden for krisekommunikation, issues management og strategisk interessevaretagelse. Mark har været journalist hos BBC og partner i Canadas største kommunikationsbureau.

Kasper Bielefeldt, filmproducer. Kasper rådgiver om den strategiske fortælling og visuel formidling som fotograf og producer. Han har gennem en del år revitaliseret og konceptudviklet DR-formater som Magasinet Penge, 21Søndag og flere dokumentarer.

Stine Stahr, filmproducer. Stine har været tilrettelægger på dokumentarer og har erfaring fra en række øvrige programmer og koncepter som id’emager, redaktionschef og producent.

Lars Mejer, seniorrådgiver. Kommer fra en stilling som head of strategy & change communication i Vestas og har tidligere været partner i et andet kommunikationsbureau samt konsulent i Implement. Han har rådgivet en række virksomheder om strategisk PR, forandringskommunikation og issues management.