Gottlieb & Co får ny COO

Anja Hartung Sfyrla kommer senest fra en stilling som forretningsudviklingschef hos VisitDenmark.

Anja Hartung Sfyrla er ny COO hos Gottlieb & Co. Hun får rollen som daglig leder af bureauet. 

Anja Hartung Sfyrla kommer fra en stilling som forretningsudviklingschef hos VisitDenmark. Hun har desuden været brandingchef, projektchef for forretningsområdet ”Business Events” og en af de bærende kræfter i udviklingsprojektet Meetovation.

“Anja har en stor viden om turisme, hospitality og oplevelsesøkonomi, som vi ser frem til at integrere i vores virksomhed, hvor Anja får rollen som daglig leder af vores bureau,” udtaler partner & CEO Casper Gottlieb. 

Anja Hartung Sfyrla er uddannet inden for turisme og kommunikation fra Cobenhagen Business School. Hun sidder desuden i bestyrelsen for velgørenhedsorganisationen LittleBigHelp.

“Jeg ser meget frem til at bidrage til resultatskabelsen for Gottlieb & Co’s kunder. Jeg har i en årrække samarbejdet med globale digitale platforme i rejsebranchen og med at udvikle utraditionelle partnerskaber med alt fra filmselskaber over danske møbler og lakrids – til musikbranchen. Alt dette i et tæt samarbejde med den danske turismebranche. Min store interesse er de trends og tendenser, der former efterspørgslen fremadrettet. Jeg ser meget frem til at bruge min viden og erfaring i Gottlieb & Co’s spændende rejse fremadrettet,” siger Anja Hartung Sfyrla.