Grafisk virksomhed styrker bureaukompetencer

Buch’s i Randers har ansat to personer med bureauerfaring.

En krise er også¨en mulighed. Og for Buchs i Randers handler det om at sætte yderligere tempo i ambitionen om at videreudvikle virksomheden hen mod et fullservice reklamebureau.

Det er baggrunden for ansættelsen af to nye medarbejdere – begge med bureauerfaring.

Dan Borup Jørgensen har erfaring med detailhandlen, markedsanalyser og har været mange år i reklamebranchen. Han har arbejdet med mange større nationale og internationale virksomheder og brands i Danmark, herunder blandt andre Danske Spil, Lego, Rynkeby, GSK, Suzlon Energy og Dansk Supermarked.

Med afsæt i Dans uddannelse og erhvervserfaring er det især omkring sparring og udvikling indenfor strategi og koncept, at Buchs’ kunder vil møde ham. Men Dan er også erfaren projektleder og vil derfor også lede sin egen kundegruppe. Hertil kommer, at han også har erfaring som tekstforfatter, og vil bidrage med tekster til brochurer, pressemeddelelser med videre

Lise Høgholm Rosa er ny Art Director. Lise kommer fra bureau i Århus og har tidligere arbejdet på bureau i Aalborg. Hun er uddannet grafisk formidler – krydret med et studieophold på Istituto Europeo di Design i Milano.

På bureau i Aalborg sad Lise både med lokale, nationale og internationale kunder, her i blandt var Danske Boligadvokater, Nybolig, HHE (i dag Nyfors), Nordlux med flere.

I Århus arbejdede hun blandt andet med kunder som Brandt Nordic, Suzlon Energy, Estate Mæglerne, Lærerseminarierne, Dansk Eternit/Cembrit.