Hansen & Ersbøll Agenda ansætter ny COO

Ulla Hovgaard Ramlau kommer fra For Lige Vilkår.

Hansen & Ersbøll Agenda ansætter Ulla Hovgaard Ramlau som COO og en del af ledelsen.

Ulla Hovgaard Ramlau skal hjælpe Hansen & Ersbøll med at sikre udvikling og udbredelse af produkterne, men også udvikle organisationen, så virksomheden kan møde den store efterspørgsel, der i disse år er for, at bæredygtige løsninger bliver en del af kerneforretningen.

Hun skal ligeledes styrke udviklingen af den frivillige forening #iLoveGlobalGoals, der er stiftet af partnerne Charlotte Ersbøll og Lotte Hansen og støttet af Tuborgfondet. Hun bliver ligeledes ansvarlig for den daglige ledelse af medarbejdere og kundeopgaver.

Ulla Hovgaard Ramlau kommer med solid ledelseserfaring fra blandt andet Bysted og Dansk Design Center, og har har tidligere stået i spidsen for store kommunikationshuse som Advice og Bysted.

Partnerne vil fortsat være en del af ledelsen, men vil kunne fokusere mere på strategi og udvikling samt varetage danske og udenlandske kundeopgaver og relationer.

”I de 20 år jeg har været en del af rådgiverbranchen, har Ulla været en markant skikkelse, som en der kunne få styr på processer og sikre stærke kundeleverancer præget af høj, faglig kvalitet. Senest har Ulla stiftet For Lige vilkår, der er en forening for forældre til handicappede børn. Det viser, hvordan hun evner at få bæredygtige problemstillinger omsat til markante agendaer og at udvikle en organisation. Det at få så stærk en kapacitet ind, er lige nu det helt rigtige for os”, siger partner Lotte Hansen.

Partner Charlotte Ersbøll stemmer i:

”Vi er stolte over at kunne hente en kapacitet som Ulla ind i Hansen & Ersbøll Agenda.”