IMPACT henter koncerndirektør fra itelligence til bestyrelsen

Det digitale konsulenthus IMPACT har hentet Nicolaj Vang Jessen, der er executive vice president hos Itelligence, til bestyrelsen.

Han skal bidrage med sin internationale erfaring fra vækstvirksomhed og være med til at realisere IMPACT’s ambition om at blive førende i Europa indenfor digital commerce.

Nicolaj Vang Jessen grundlagde i 2002 konsulentvirksomheden 2C change sammen med 12 andre og blev adm. direktør i 2008. I perioden 2002-2011 vækstede virksomheden til 170 mand, hvorefter den blev solgt til tyske itelligence, og Nicolaj Vang Jessen fortsatte som direktør for Norden, senere også Østeuropa, og senest fik han også ansvaret for deres globale produktforretning.

De seneste otte år har han siddet i kommunikationsbureauet Advices bestyrelse og været formand siden 2015, og nu er turen kommet til IMPACT.

Også hans erfaring med at lede en vækstvirksomhed skal i spil, hvor han skal sparre med IMPACTs ledelse om, hvordan deres roller ændrer sig i takt med væksten, og hvordan de skal afgive mere ansvar og acceptere, at de ikke længere ved alt eller kan være med i alle processer.

Nicolaj Vang Jessens konsulentbaggrund er også noget, han kan trække på. Han er vant til at rulle komplekse it-projekter ud i store virksomheder og har et indgående kendskab til tværorganisatoriske processer. I takt med at IMPACT har udviklet sig, er kunderne og commerce-projekterne også blevet større og mere komplekse.

Nicolaj Vang Jessen trådte ind i bestyrelsen den 1. september.