Infomedia styrker produktudviklingen

”Infomedia vil være det foretrukne og indlysende valg inden for media research og intelligente løsninger”. Det er baggrunden for at ansætte fire medarbejdere, der skal sætte fokus på produktudvikling og brugerinvolvering

Den 1. august blev Per Andersen, 35 ansat som IT-systemadministrator.

Per Andersen skal være med til at sikre den daglige it-drift af både interne og eksterne systemer.

Han er uddannet datamatiker fra 2000 og har blandt andet tidligere arbejdet som systemadministrator i LB Kiel/HSH Nordbank og Genmab A/S.

Henholdsvis 1. oktober og 1. november blev så to IT-udviklere: Bjarke Bjuur Mortensen, 35 og Andreas Kirkeskov Carlsen, 30, ansat.

Bjarke Bjuur Mortensen er uddannet Cand. Scient. i Datalogi fra Københavns Universitet, og kommer fra en lignende stilling som udvikler hos Experian.

Andreas Kirkeskov Carlsen kommer senest fra en tilsvarende stilling i Infopaq, og er ligeledes uddannet Cand. Scient. i Datalogi, men fra Aarhus Universitet.

Derudover er Sophie Bo Schmidt, 29, den 14. november ansat som UX Researcher.

Hun skal sikre brugerdialog og -involvering i udviklingsarbejdet.

Sophie Bo Schmidt kommer fra en stilling som fuldmægtig i kontoret for Innovation og Videndeling i Skatteministeriet, hvor hun også har arbejdet med brugercentreret innovation. Hun er uddannet Cand. Scient. Soc. fra Københavns Universitet.