iPaper A/S får salgschef fra Den Blå Avis

Martin Boje skal overtage salgsansvaret fra direktøren hos iPaper.

 iPapers direktør, Anders Dahl, skal fokusere 100 procent på forretningsudvikling og derfor har han ansat Martin Boje, som fra 1. november 2012, overtager ansvaret for al salg.

”iPaper A/S har oplevet stor vækst i 2011, og i år forventer vi også at præsentere et flot resultat.  Flere kunder, mere innovative løsninger og ikke mindst flere salgskonsulenter er kommet til – og kommer til – hvorfor vi nu intensiverer på salgsindsatsen med Martin Boje ved roret. Vi har store ambitioner og nogle af dem skal Martin med sin ekspertise være med til at virkeliggøre – det glæder vi os meget til”, siger Anders Dahl i en pressemeddelelse.

Martin Boje har en lang karriere fra Den Blå Avis bag sig. Senest fungerede han som Print Direktør og Salgsdirektør. Her var han med til at vende negativ udvikling til vækst på ét år og dermed stadfæste printavisens eksistensberettigelse hos det globale internetauktionshus eBay, som ejer Den Blå Avis.

Som 29-årig blev Martin som den yngste nogensinde nomineret som årets salgsleder i den landsdækkende salgskonkurrence Sales Excellence 2009.