IT-direktør bliver 50

Direktør i Twins Consulting Birgitte Rygaard fylder 50 år – og fejrer samtidig, at 2010 oversteg alle forventninger.

Birgitte Rygaard har i de seneste fem år gjort karriere i det danske it-hus Twins, som 1. januar 2010 delte sin forretning op i to, Twins Solutions og Twins Consulting.

Efter etableringen af Twins Consulting i 2010 har Birgitte Rygaard og hendes kolleger skabt en markant vækst. Antallet af it-konsulenter er steget med 25 procent, og virksomheden gik 15 procent over budgettet for sidste år. En succes Birgitte Rygaard er stolt af:

“Jeg havde – og har stadig – store ambitioner, da jeg for et år siden blev direktør i Twins Consulting. Vi har nogle helt klare mål om kvalitet og service i forhold til vores kunder, og det har vi formået at levere. Og så har vi en række meget loyale kunder, og nye er kommet til. Vi lægger meget vægt på ordentlighed i det arbejde, vi leverer, og så er konsulenternes specialer og spidskompetencer meget efterspurgte,” forklarer Birgitte Rygaard.

Birgitte Rygaards runde fødselsdag fejres med en reception fredag den 4. februar fra 14.00-17.00 hos Twins, Gl. Lundtoftevej 1 A, 2800 Kgs. Lyngby.

Twin Consultings spidskompetencer er systemudvikling på Microsoft platformen, SharePoint, Umbraco, rekruttering af eksterne IT-konsulenter, grafiskdesign og online kommunikation.