Kendt leder i mediebranchen får pris

Søren E. Jakobsen får Master i Oplevelsesledelse-Prisen 2011.

Den tidligere direktør for DR-TV, Nordisk Film og bestyrelsesmedlem i Egmont-selskaber tildeles Master i Oplevelse-prisen for sin indsats for uddannelsen Master i Oplevelsesledelse på Roskilde Universitet.

“Søren E. Jakobsen har præget uddannelsen siden starten i 2005, både som medlem af advisory board og forretningsudvalg, som underviser og som ambassadør,” siger uddannelsesleder, studielektor Jens Friis Jensen og fortsætter:

“Altid engageret, elegant og med en klar ledelsesmæssig flair – også for at hjælpe mange af de masterstuderende på vej som mentor og vejleder. Han har i sin undervisning tillige givet mange inspiration og forståelse for det svære ledelseshåndværk.”

I dag er Søren E. Jakobsen management konsulent i virksomheden SEJ Consult og bestyrelsesformand for Copenhagen Film Festivals, Funkhausen Film A/S, Tekst og Tale A/S og i advisory board for Filmskolen og Masteruddannelsen i Oplevelsesledelse.

Søren E. Jakobsen er cand. merc. fra Copenhagen Business School og oprindeligt shippinguddannet hos A.P. Møller.

På billedet ses Søren E. Jakobsen til højre, som får tildelt Master i Oplevelsesprisen 2011 på Roskilde Universitet af uddannnelsesleder Jens Friis Jensen til venstre.