Legater til otte dygtige studerende

Med 130 dimittender – det højeste antal nogensinde – er det flot gået af de otte studerende på Mediehøjskolen, der forleden modtog legater

De to største uddannelseslegater fra Aller tilfaldt Louise Ludvigsen og Signe Bernhard, der er dimittender fra Medieproduktion og Ledelse og som under deres studie har vist særlig interesse for faget og for emner, der lå ud over pensum.

De kan se frem til en tur til USA og tre ugers ophold på Rochester Institute of Technology.

Allers to øvrige uddannelseslegater blev givet til Jacob Lindblad og Ida Marie Lawrence fra design-uddannelserne og kan indløses til en af Mediehøjskolens masterclasses, som udbydes som et ugelangt sommerskolekursus i august.

Jacob Lindblad fra Grafisk Design blev i begrundelsen blandt andet rost for at have udtænkt et spændende projekt – på et meget højt niveau – om et nyt Grønlandsk kunstmuseum.

Ida Marie Lawrence fra Interaktivt Design blev kaldt en nysgerrig og kunstnerisk sjæl og fik ros for sit flair for at forene pædagogiske og kunstneriske evner i sine projekter.

Frederik Stensballe Halby fra Kreativ Kommunikation fik tildelt Nationalbankens Uddannelseslegat for sit engagement i klassen og på hele skolen. I motiveringen blev han yderligere fremhævet for sin overlegne tekniske snilde og for at være uundværlig for sin årgang på Kreativ Kommunikation.

Titlen som årets TV- og Medietilrettelægger og et legat fra DR, TV2 og Producentforeningen, som var med til at etablere TVM-uddannelsen, tilfaldt Nathalie Bitton. I begrundelsen blev hendes store faglige engagement og hendes evner som ambassadør for uddannelsen fremhævet.

Årets legat fra Grafisk Arbejdsgiverforening blev givet til Camilla Wikke Wahlstrøm fra uddannelsen i Medieproduktion og Ledelse.

Hun har opnået et flot eksamensgennemsnit og er flittig, målbevidst og vellidt og har samtidig været meget socialt engageret under uddannelsen, lød begrundelsen.

HK/Privats Ophavsretsfond legat gik i år til Mark Rif Torbensen fra Kreativ Kommunikation, som blev fremhævet for at have udviklet sig til en kompetent og konceptuel stærk art director, som tror på sig selv og sine løsninger. Og som allerede har sat sig i respekt i den branche, han er på vej ud i.