Lund Public Relations opruster med ny senior kommunikationsrådgiver

PR-specialist Dorte Egelund har sluttet sig til Lund Public Relations. Ansættelsen er et led i PR-bureauets vækststrategi og sker i forlængelse af, at Lund Public Relations oplever ny kundetilgang.

Dorte Egelund, der blev ansat 1. august som senior kommunikationsrådgiver, har mere end 10 års erfaring med kommunikation og PR fra kunde og bureau-siden.

Med ansættelsen er Lund Public Relations nu klar til at søsætte en vækststrategi med nyt fokus på livsstils-brands. Bureauet har hidtil primært været specialiseret i pressehåndtering for internationale it-virksomheder i Danmark og Norden.

“Vi er meget glade for at Dorte Egelund har valgt at bidrage med sit talent hos Lund Public Relations. Hendes profil passer perfekt til vores nuværende kundeportefølje, men hun vil også spille en nøglerolle i vores fremadrettede vækststrategi,” siger direktør Martin Lund Nielsen, Lund Public Relations og fortsætter:

“Dorte har med sine mange år i branchen solid erfaring med strategisk medie-rådgivning, pressehåndtering og events for større it-virksomheder og førende brands i fødevare- og livsstilsbrancherne. Derfor er hun den rette til at løfte vores nye kunder og sparke døre ind til virksomheder i livsstils-segmentet.”