Midtjysk webbureau opruster med to tunge profiler

Co3 Web Agency oplever massiv fremgang og gearer op med to tunge profiler inden for strategisk design og online marketing.

Online Marketing Chef Ib Potter og Kreativ Chef Flemming Klausen er de to nye ansigter i ledergruppen.

Ib Potter kommer fra en stilling som leder af NOVA Media og er et stærkt navn inden for søgemaskineoptimering, Google Analytics, online marketing og sociale medier.

“Ib Potter har ansvaret for at udbygge forretningsområdet online marketing. Han skal tilføre vores kunder den strategi og eksekvering, der får deres digitale kommunikation ud over rampen”, siger Christian Søsted Poulsen, grundlægger og partner i Co3 Web Agency.

Ansættelsen er et led i en strategiplan, der blandt andet fokuserer på massiv kompetenceudvikling inden for online forretningsudvikling, design og online marketing.

Flemming Klausen kommer fra en stilling som Interactive Director hos Midt Marketing. I 2002 grundlagde han webbureauet INEO Designlab Herning, som Midt Marketing købte i 2008. Han tilfører Co3 et anerkendt, højt fagligt niveau inden for brugercentreret design og forretningsudvikling.

“Flemming Klausen er en unik kapacitet inden for strategisk design, der flytter varer og holdninger. Hans mangeårige specialisering i at skabe købsoplevelser, der forener brugernes og virksomheden mål, giver os den fornødne spidskompetence inden for dette område”, siger Christian Søsted Poulsen.

“Vi er jyder, så vi praler nødigt. Men i al beskedenhed har vi formået at samle et af branchens mest kompetente webteams, som skal være med til at vækste både top- og bundlinje hos Co3 og vores kunder”, siger Christian Søsted Poulsen.

Co3 Web Agency har siden sommerferien sidste år ansat 6 nye medarbejdere, så holdet nu er på 21 mand i alt. Paletten af content management systemer er også udvidet og omfatter foruden Dynamicweb nu også open source-systemerne Drupal og WordPress samt Magento og Umbraco.

Fremgangen er også blevet bemærket uden for Midtjylland. For andet år i træk er Co3 Web Agency kåret som Gazelle-virksomhed i Børsens erhvervskonkurrence.