Miljøministeren henter rådgiver hos Operate

Mette Falkenberg Rasmussen kommer fra Operate.

Mette Falkenberg Rasmussen bliver ny rådgiver for miljøminister Lea Wermelin.

Hun er i dag chefrådgiver og manager i det digitale kommunikations- og adfærdsbureau Operate, hvor hun det seneste halve år har løst opgaver for blandet andet centraladministrationen, fonde og organisationer. Hun har særligt beskæftiget sig med rådgivning inden for politisk kommunikation, sociale medier samt interessenthåndtering.

Politik, strategisk rådgivning og pressehåndtering har været omdrejningspunktet for Mette Falkenberg Rasmussens arbejde i mere end 15 år. Blandt andet fra Primetime, hvor hun var ansat fra 2007-2014 som seniorrådgiver og kampagnechef. Derefter var hun ansat tre år i brancheorganisationen Forsikring & Pension, hvor hun arbejdede med interessenthåndtering, public affairs og presse og før det i HK/Danmark som politisk rådgiver.

Direktør Anders Dybdal, som har kendt Mette Falkenberg Rasmussen i de sidste små 20 år, glæder sig på Mette Falkenberg Rasmussens og ministerens vegne og uddyber:

”Jeg er overbevist om, at Mette Falkenberg Rasmussen bliver en stor gevinst for miljøministeren. Mette Falkenberg Rasmussen er en dygtig rådgiver, skarp til strategisk og politisk kommunikation og en behagelig person, der er god til at opbygge og pleje relationer.”

Mette Falkenberg Rasmussen er uddannet Cand.scient.pol fra Statskundskab på Københavns Universitet.