Navnenyt: 3 ansætter VP med ansvar for kommunikation, bæredygtighed og politisk interessevaretagelse

Læs også om landechef til Clear Channel, næstformand i Everlands bestyrelse, rådgiver og marketing kampagnechef til Norlys, CEO og formand skifter rolle i Friday, CEO til Group Online, nye partnere i Plotworks og Holm Kommunikation, samt nye medarbejdere til Lazzaweb, Bording, RelationsPeople, PostNord Logistics, Fødevarestyrelsen, Nordic Social og Dansk Psykologisk Forlag.

3 ansætter VP med ansvar for kommunikation, bæredygtighed og politisk interessevaretagelse
Teleselskabet 3 udvider direktionen med ansættelsen af Pia Hammershøy Splittorff i en nyoprettet stilling som vice president corporate affairs med ansvar for kommunikation, bæredygtighed og politisk interessevaretagelse.

Pia Hammershøy Splittorff og kommer fra en stilling som kommunikations- og public affairs-chef hos Arriva. Hun har desuden beskæftiget sig med strategisk kommunikation og politisk interessevaretagelse som leder og rådgiver, bl.a. som vice president global PR & communication hos Georg Jensen og marcom director hos kommunikationsbureauet Holm Kommunikation.

Pia Hammershøy Splittorff er uddannet cand.mag. i dansk og kulturformidling fra Københavns Universitet.

Pia Hammershøy Splittorff

Ny landechef til Clear Channel
Karsten Rask Mikkelsen er netop startet som country manager hos Clear Channel Danmark. Han var en årrække hos AFA JCDecaux, senest som kommerciel direktør. Før det har han været CCO hos Udbudsvagten og abonnementschef for salg og marketing hos dagbladet Børsen. 


Karsten Rask Mikkelsen

Tre nye medarbejdere til Bording
Frederik Bendixen er  ansat som digital projektleder/tech lead hos Bording Danmark. Han bliver en del af den digitale afdeling, hvor han skal drive digitale projekter og bidrage med sin ekspertise inden for webløsninger.

Frederik Bendixen kommer fra en stilling som IT Projektleder hos Auto IT og har tidligere arbejdet med udvikling af websites – både som freelancer og som ansat på Aarhus Universitet.

Frederik Bendixen har en bachelor i informationsvidenskab fra Aarhus universitet og er certificeret scrum master.

Frederik Bendixen

Lasse Dybdahl Andersen er ny account manager og skal rådgive og hjælpe Bording Danmarks kunder med forskellige løsninger inden for kommunikation og marketing – online såvel som offline.

Lasse Dybdahl Andersen har tidligere været salgsmanager hos CopenHill, hvor han har solgt B2B-løsninger. Han er uddannet markedsføringsøkonom fra Cphbusiness, hvorfra han også har en bachelor i sport management.

Lasse Dybdahl Andersen

Maja Søgaard Jepsen er ny studentermedhjælper i marketingafdelingen, hvor hun skal være med til at styrke den salgsunderstøttende markedsføring og generelt supportere salgs- og marketingorganisationen.

Maja læser på Cph Business, hvor hun er i gang med sin professionsbachelor i International Handel og Marketing. Hun har tidligere været praktikant hos Nørgaard Mikkelsen.

Maja Søgaard Jepsen

Fem nye medarbejdere til Lazzaweb
Lazzaweb henter Kenneth Bo Jensen på en interim ansættelse over sommeren med fokus på analyse, strategi og procesoptimering af hele organisationen. 

Kenneth Bo Jensen kommer fra en stilling som kommerciel direktør hos firmaet Talents Unlimited. Han er uddannet master of science i innovation management fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Victor Lind starter som client manager, og skal indgå i salgsteamet og rådgive kunderne inden for online marketing. Han skal desuden  være med til at ekspandere til Norge på sigt.

Victor Lind kommer fra Nordea i Norge, hvor han var junior team koordinator. Han har en master i organisation og ledelse fra Aalborg Universitet.

Desuden er Oliver Frøkjær og Daniel Andersen startet i SEO-afdelingen, begge med titel af junior organic search specialists.

Oliver Frøkjær har en kandidatgrad i international marketing fra Aalborg Universitet.

Endelig er Heidi Lund blevet ansat som senior copywriter. Hun kommer fra Kontormøbler.dk, hvor hun var e-commerce manager. Desuden har hun arbejdet hos Silvan som digital content manager og hos White Away Group, senest som content manager.

Heidi Lund har en master i tysk og international business communications fra Aalborg Universitet.

Fra venstre bagerst: Daniel Andersen, Heidi Lund, Kenneth Bo Jensen,Victor Lind, Oliver Frøkjær

Ny næstformand i Everlands bestyrelse
Aura Botorog erstatter Tørk Furhaude som næstformand i designbureauet Everlands bestyrelse. Aura Botorog skal hjælpe bureauet med at blive en større regional og international spiller. 

Aura Botoroq er vice president for Kelloggs brands i Europa. 


Aura Botorog. Foto: Martin Højer Kofod

Ny CEO for Group Online
Jesper Eiby tiltræder d. 1. august som CEO hos Group Online. Han aflæser Kenneth Stampe, der forbliver betydende aktionær i bureauet. 

Jesper Eiby kommer fra Clio, hvor han var CEO. Tidligere har han bl.a. været head of SMB marketing i Nordeuropa hos Google, managing director i Krono Gruppen og marketing director i Traceworks. 


Jesper Eiby

CEO og formand skifter rolle i Friday
Mikael Baden overtager rollen som adm. dir. i Friday, som han er medstifter af og formand for. Han skifter plads med Lars Bo Kirk, der har siddet på direktørposten siden bureauet blev startet i 2014, og som i stedet overtager formandshvervet. 

Mikael Baden har tidligere været partner og CEO i kommunikationsbureauet Jøp, Ove & Myrthu, journalist på Berlingske Nyhedsmagasin og pressekonsulent i Københavns Kommune. 


Mikael Baden

Lars Bo Kirk får titel af arbejdende bestyrelsesformand i bureauet. Han har tidligere været adm. dir. og partner i Jøp, Ove & Myrthu sammen med Mikael Baden, redaktør på Børsens Ledelseshåndbog om corporate communication og medstifter og adm. dir. i bureauet NewClearMedia.

Bureauet har også ansat en ny seniorkommunikationsrådgiver i form af Claus Dithmer. Han kommer fra Skattestyrelsen, hvor han var kommunikationschef. 

Tidligere har han bl.a. været kommunikationschef og chefredaktør for Forbrugerrådet Tænk og pressechef og underdirektør hos DSB. 

To konsulenter til RelationsPeople
Nynne Munk og Monica Wass er begge blevet ansat som konsulenter i RelationsPeople.

Nynne Munk har tidligere været projektleder og projektassistent i bureauet. Hun er uddannet kandidat i kommunikation fra Aalborg Universitet.


Nynne Munk

Monica Wass har også været ansat som projektassistent i bureauet. Hun er uddannet professionsbachelor i kommunikation fra DMJX. 


Monica Wass

Forfremmelse til marketing manager i PostNord Logistics
Daniela Kjær er forfremmet til marketing manager i PostNord Logistics, hvor hun hidtil har været business development manager. Tidligere har hun bl.a. været head of marketing for Cosmo Laser og international marketing coordinator for Engelbrechts.

Daniela Kjær er uddannet kandidat i economics and business administration fra RUC og er ved at afslutte en executive MBA på Henley Business School i London.


Daniela Kjær

Rådgiver samt marketing kampagnechef til Norlys
Erik Andersen er ansat som vice president og special advisor hos Norlys. Han kommer fra Boxer, der er en del af Norlys-gruppen, hvor han var CEO. Tidligere har han bl.a. været kundedirektør i PensionDanmark, client service director og COO i J. Walter Thompson Copenhagen, direktør for Telmore og senior vice president i YouSee.

Morten Kristoffersen er pr. 1. juli ansat som marketing campaign manager hos Norlys. Han kommer fra Nordicals, hvor han var marketing manager. 

Tidligere har Morten Kristoffersen bl.a. været commercial marketing manager hos Bolia, marketingchef hos Nyt Syn, brand manager hos Lantmännen og campaign manager hos Stofa. 

Social media manager i Fødevarestyrelsen
Trine Fogh Møller tiltræder som social media manager i Fødevarestyrelsen, hvor hun tidligere har været ansat som presserådgiver. Tidligere har hun bl.a. været specialkonsulent i KL og kommunikations- og pressemedarbejder i Det Kriminalpræventive Råd. 

Trine Fogh Møller er uddannet kandidat i journalistik og socialvidenskab fra RUC.

Nye medarbejdere hos Nordic Social
Caroline Alhof er tiltrådt som head of people & culture hos Nordic Social, hvor hun bl.a. får ansvaret for rekruttering. Hun kommer fra Just Eat Danmark, hvor hun var HR recruiter. Tidligere har hun bl.a. været personlig assistent i Dansk Halbyggeri. 

Caroline Alhof er uddannet bachelor i finans fra Erhvervsakademi Aarhus. 

Tobias Madsen er ansat som head of paid social, hvor han får ansvaret for bureauets annonceringsprodukt. Han kommer fra Reprise Digital, hvor han var ansat som senior paid social strategist. Tidligere har han bl.a. været senior paid social specialist hos GroupM.

Tobias Madsen er uddannet kandidat i kommunikation fra Aalborg Universitet i København. 


Tobias Madsen

Fra JP/Politikens Hus til Dansk Psykologisk Forlag
Anne Louise Bach Hyldgaard er ansat som markedskonsulent hos Dansk Psykologisk Forlag. Hun kommer fra JP/Politikens Hus, hvor hun senest har været ansat som teamleder. Hun har tidligere været bl.a. researcher hos Causa Consulting og salgskonsulent i SalesForce1.

Anne Louise Bach Hyldgaard er uddannet bachelor i engelsk sprog og litteratur fra Aalborg Universitet.

Ny partner i Plotworks
Plotworks udvider partnerkredsen med Allan Andreasen, der er strategisk direktør i produktionsselskabet. Han slutter sig til Tim Resdal og Mikkel Hoff Andersen i ejerkredsen. 

Allan Andreasen har tidligere været country manager i The&Partnership Nordics, CCO og interim CEO i m/Six og bureaudirektør for CoolGray.


Mikkel Hoff Andersen, Allan Andreasen og Tim Resdal

Holm Kommunikation udvider partnerkredsen samt ledelsen
Digital chef i Holm Kommunikation, Mads Keilberg Johansen, indtræder i partnerkredsen, der desuden tæller Morten Holm og Christian Top Marchant. 

Mads Keilberg Johansen har været ansat i bureauet siden 2016. Han er digital chef og ansvarlig for bureauets indsatser på digital kommunikation, kreativ konceptudvikling og kampagner. 

Mads Keilberg Johansen har en kandidatgrad i politisk kommunikation og ledelse fra CBS. 


Mads Keilberg Johansen

Ligeledes indtræder seniorkonsulent Esben Berg Nielsen i den daglige ledelse, som derudover udgøres af de tre partnere.

Esben Berg Nielsen har været i Holm Kommunikation siden 2015. Han er seniorkonsulent og sidder med ansvar for en række kunder inden for it, tech og gaming.

Esben Berg Nielsen er uddannet cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet. 


Esben Berg Nielsen