Navnenyt: CMO til YouSee

Læs også om marketingchef til Kynetic, COO til No Zebra, senior produktdesigner til Duckwise, kommunikationskonsulent til Bording, fire nye medarbejdere til Copus og bureauleder, der kan fejre 60 års fødselsdag.

CMO til YouSee
Steffen Lundgren Kristensen er ny SVP & CMO, head of marketing & online hos YouSee. Han kommer fra Telmore, hvor han var CMO, marketing & online director. Tidligere har Steffen Lundgren Kristensen haft lignende stillinger hos blandt andre Kompan, Danske Spil, Tryg og Microsoft. 

Steffen Lundgren Kristensen har en HD i marketing management fra CBS.


Steffen Lundgren Kristensen

Marketingchef til Kynetic
Lea Thybo er startet som head of marketing hos marketing performance-bureauet Kynetic. Hun kommer fra Avidly, hvor hun var ansat i godt fem år som inbound marketing specialist. Tidligere har hun arbejdet hos blandt andre Advice, Nethart og Heyday. 

Lea Thybo har en master i informationsvidenskab fra Aarhus Universitet.

Lea Thybo

COO til No Zebra
Jytte Müller er ny chief operational officer hos No Zebra. Hun kommer fra en Avidly Danmark, hvor hun var i fem år, senest som direktør. Tidligere har hun bl.a. været hos Usertribe og Kunde & Co.

Jytte Müller har en master i arts, communication & PR fra Aarhus Universitet.


Jytte Müller

Fire nye medarbejdere til Copus
Cathrine Moesgaard
starter i en nyoprettet stilling som brand lead. Hun kommer fra en tilsvarende stilling i pharma-tech virksomheden Nøie og har tidligere været head of marketing i Moodings. Cathrine Moesgaard har en PBA i design og Business fra KEA og en master  i digital design og kommunikation fra IT-Universitetet.


Cathrine Moesgaard

Anna Victoria Mountford er ny kommunikationsspecialist. Hun har tidligere arbejdet som produktionskorrdinator hos Copenhagen Bombay Productions.  Anna Victoria Mountford har en BA i kommunikation og performance design fra RUC og en master i management of creative business processes fra CBS. 

Anna Victoria Mountford

Mille Flindt Holkenfeldt Behrendt tiltræder ligeledes en stilling som kommunikationsspecialist. Mille Flindt Folkenfeldt Behrendt har arbejdet som freelanceskribent på bl.a. Eurowoman, Alt.dk, Vi Unge, Dagbladet Information. Hun er bestyrelsesmedlem og medskaber af ungdomsmagasinet Sein.

Mille Flindt Holkenfeldt Behrendt

Rasmus Rex Sørensen tiltræder i en stilling som business developer. Han har tidligere været studentermedhjælper på bureauet og læser en kandidat i Science hos CBS.

Rasmus Rex Sørensen

Senior produktdesigner til Duckwise
Sibel Christensen er startet som senior produktdesigner hos Duckwise. Hun kommer fra Forca, hvor hun var senior UX designer og desuden arbejdet hos bl.a. We Do Stuff, Bysted Kommunikation og Kommunikationsforum. Hos Duckwise vil hun primært  arbejde med komplekse data og brugeroplevelser.

Sibel Christensen har en kandidatgrad i IT fra ITU.


Sibel Christensen

Bording ansætter kommunikationskonsulent
Som kommunikationskonsulent i Bording Danmark skal Emma Ruth Kjærsgaard hjælpe Bordings kunder med at nå ud til deres kunder, og hun får ansvaret for alt fra strategi til eksekvering af deres digitale markedsføringsaktiviteter. 

Emma Ruth Kjærsgaard kommer fra reklamebureauet Advicer, hvor hun var SoMe specialist. Hun er cand.it i oplevelsesdesign fra Aalborg Universitet. 


Emma Ruth Kjærsgaard

Sunrise har udnævnt to til partnere
Christoffer Kleding og Katrine Nordgaard, der ha været hos Sunrise siden 2018, og Katrine Nordgaard, der har været samme sted siden 2018, er begge udnævnt til partnere.  


Christoffer Kleding


Katrine Nordgaard

Designchef til DR
Marcus Fuchs er ny designchef hos DR. Han kommer fra Kontrapunkt, hvor han siden november 2020 har været digital design director samt partner. Før Kontrapunkt var han partner i bureauet Trouble, hvor han selv var medstifter. Tidligere har Marcus Fuchs været hos Hello Monday i omkring fem år.  Marcus Fuchs er ekstern lektor på DMJX og jurymedlem af Creative Circle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Marcus Fuchs (foto: Annette Cheung)

Global client partner til Meta
Rasmus Viberg-Holde er ny global client partner hos Meta. Han kommer fra Dentsu, hvor han var i fem år, senest som executive director – data, analytics & activation. Rasmus Viberg-Holde har også tidligere arbejdet for MEC. 

Rasmus Viberg-Holde er cand.merc. i marketing fra CBS.


Rasmus Viberg-Holde

Bureauleder kan fejre 60 års fødselsdag
Søren P. Espersen, rådgiver, partner og direktør hos Point Communications, kan torsdag den 27. oktober fejre sin 60-års fødselsdag. Han har det seneste år arbejdet som betroet rådgiver for topledere inden for alle områder af ekstern og intern kommunikation og har godt 30 års kommunikationserfaring fra den finansielle sektor i bagagen.

Søren P. Espersen var kommunikations- og HR-direktør i Sampension i 2014-21 og i PFA Pension i 2002-14 med ansvar for kommunikation, marketing, HR og ESG. I PFA etablerede han en marketing- og kommunikationsafdeling til at forestå selskabets repositionering og var en drivende kraft bag PFA Brug Livet Fonden, som hylder ildsjæle.

I 2001-02 arbejdede han som kommunikationschef i Lufthansa-selskabet LSG Sky Chefs, mens han var fire år i Danske Bank koncernen – i 2000-01 som bankens presse- og PR-chef og i 1997-2000 som informationschef i Danica.

Han var seniorrådgiver i et års tid i 1996-97 hos Communiqué og arbejdede før det tre år som redaktør og presseansvarlig i erhvervsorganisationen Forsikring & Pension. I 1992-93 var han reklamechef hos Baltica Forsikring, mens han begyndte sin erhvervskarriere som informationsmedarbejder i Danica/Statsanstalten for Livsforsikring i 1989.

Søren P. Espersen er uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitetscenter og bor i dag på Østerbro i København, er gift med journalist Tine Bendixen og far til Rose P. Bendixen.


Søren P. Espersen