Navnenyt: Creative director til Abtion

Læs også: Udnævnelse til associate partner hos Iternum Digital. Projektkoordinator til TBWA/Connected. Tidl. bureauleder til Anthill Agency. Abonnementskonsulent til Nordisk Film. Managing director til GroupM i Aarhus.

Udnævnelse til associate partner hos Iternum Digital

Lana Hamawander startede som praktikant hos Iternum Digital i 2020 og blev fastansat efter sit praktikforløb. Siden da har hun bygget afdelingen for Analytics og CRO op fra bunden og spillet en central rolle i at sikre sikre præcis tracking, dataindsamling og dataforståelse for Iternum Digitals kunder.

Nu bliver hun udnævnt til associate partner og i sin nye rolle skal hun hjælpe med at forme og udvikle Iternum Digitals strategi og positionering i markedet.

Lana Hamawander

Projektkoordinator til TBWA/Connected

Kalle Grafoson er ny projektkoordinator hos TBWA/Connected. Han har stor erfaring med strategisk produkt- og projektledelse inden for e-handel og mode

Kalle Grafoson har en akademisk baggrund inden for marketing, strategisk kommunikation og grafisk design.

Kalle Grafoson

Tidl. bureauleder til Anthill Agency

Annette Piilgaard er startet som chief director of agency hos Anthill Agency. En af hendes opgaver bliver at definere fremtidens bureau og skabe den optimale balance mellem automatisk eksekvering og indholdsproduktion via teknologi samt en høj kreativ kvalitet baseret på menneskelige indsigter.

Hun var indtil udgangen af sidste år CEO i Nord DDB CPH og har siden februar i år siddet i bestyrelsen hos Gorm x Envision.

Annette Piilgaard

Abonnementskonsulent til Nordisk Film

Stine Påskesen er ansat som abonnementskonsulent hos Nordisk Film, hvor hun skal arbejde med streamingtjenesten Nordisk Film+. Hun kommer ikke til at møde ind på kontoret i Valby, men skal arbejde langdistance fra Basil Drive i North Carolina.

Stine Påskesen har tidligere arbejdet hos bl.a. Aarstiderne, Goodiebox og Profilrejser.

Stine Påskesen

Managing director til GroupM i Aarhus

Rasmus Fisker er udnævnt til managing director hos GroupM i Aarhus ifm en organisationsændring. Han har det seneste år været managing director business development samme sted og før det var han managing director for MBA, GroupMs kreative bureau.

Rasmus Fisker

Creative director til Abtion

Louise Dreyer er ansat som creative director hos det digitale bureau Abtion. Hun kommer fra et job som global partner, experience hos designbureauet Manyone. Tidligere har hun bl.a. arbejdet hos Danske Bank og GrannySmith.dk.